Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto za darmo i co dalej ?

hardkoroslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym prosić Was, Forumowiczów o poradę dotyczącą konta. Wczoraj dostałem konto z Ninją Ostrze 75 lvl niestety bez eq. Teraz nasuwa się pytanie... W jaki sposób zdobyć eq na tą postać ? Dodam że postać jest na ostatnim serwerze. Myślałem aby kupić yangi, ale czy warto ? Nie wiem za bardzo od czego zacząć. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Bardziej się opłaca sprzedać tą ninje na allegro, i za to kupić yang i zacząć od nowa.

Chyba że bardzo chcesz grać tą ninją to dokup yangi i tyle. Inaczej ninją nie zarobisz.

Opublikowano

Najpierw się upewnij czy postka jest na twoim e-mail itd.

Ulepszaj w DT itemki 61+. Dużo zarobisz.

Łów ryby.

Email, hasło i wszystko zmieniłem na swoje już.

Opublikowano

zanim ty sobie uzbierasz na całe eq to tygodnie minął, więc kup yangi - to będzie najlepszy i najszybszy sposób.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Idź do DT i ulepszaj Różne rzeczy.

Jak chcesz to kup te Yangi na Allegro.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Jeśli nie masz zamiaru expić nową postacią, która by nawet miała dobre eq dzięki sprzedaży tej ninji to nic innego jak łowienie i ulepszanie w DT mi do głowy nie przychodzi... Ew dropek 35 lvl i na metki/ ogony + ;)

Bywalec
Opublikowano

Pierwsze wyjście, kup yangi.

Drugie wyjście, zrób dropa na Metiny.

Trzecie wyjście, łów ryby.

Opublikowano

Po dłuższych namysłach doszedłem do wniosku, że bardziej opłaca się kupić yang. Ile ich muszę kupić i jakie EQ polecacie mi nabyć ?

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się. Żeby kupić eq na taki lvl potrzebujesz sporo yang, a na allegro 10kk to wydatek ~12 zł,

Opublikowano

Zakup trochę yangów. Zablokuj logi i pojedź z FishBotem na jakimś noobharze.

Opublikowano

Kup troche yangów, zrób dropa i zbieraj na eq :>. 75 lvl ninja to calkiem przyjemna postać więc nie widze sensu w jej sprzedaży

Opublikowano

Ja bym wymienił tą postać za jakąś inna 70 z eq.

Ryujiwiecznieżywy

NiedlabanówzaDDoSnampcforum

Opublikowano

zanim ty sobie uzbierasz na całe eq to tygodnie minął, więc kup yangi - to będzie najlepszy i najszybszy sposób.

Tylko on by kupił Yangi bo kupuje dzieciak

Najlepszym rozwiązaniem bedzie Skille jakie ma postać ??

Po dłuższych namysłach doszedłem do wniosku, że bardziej opłaca się kupić yang. Ile ich muszę kupić i jakie EQ polecacie mi nabyć ?

no najlepsze ja np Branzoletke mam za 200 zł tyle warta Tryton z 1000 zł Niebianska stal z 1300 zł noi inne itemy Kazdy ma swoj sposób na kase :)
Opublikowano

Nie jestem osobą ,która jest za tym żeby kupować yangi na Allegro , więc Ci tego nie radzę.

Najlepiej jest zarobić w grze.

1.Zrób mentala 10lv eq+6/7/8/9 i na małpki dropić medale , ewentualnie z rękawicą złodzieja.

2.Zrób bodego 35lv , zrób mu boja i eq w miarę na metki i idź dropić na metki w m2.

Lord Zibi

Opublikowano

Ludzie, wy chyba nie wiecie ile koszuje eq na ninje 75 lvl o_0

Przecież na medalach nawet za 100lat nie uzbiera na sensowne eq, na małżach tym bardziej. Prędzej tym bodym 35 po m2 niech lata na metinach

Opublikowano

Najprędzej allegro, bo na eq 75lv nie zarobisz od tak nawet w m2.

Możesz spróbować na początku wybić się łowiąc ryby.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

W dzień - chodzisz do DT z itemami / kopiesz rudy

W nocy (i w dzień też ;P ) - stawiasz FB.

Małże/rybki sprzedajesz i kupujesz rzeczy do DT.

Wyexp sobie na bocie min 2 konta 40lv do DT, a pozostałe tylko do 30 na FB.

Wbrew pozorom na S26, zaczynając np z 10-30kk ( zakładając, że zainweatujesz te 20-40zł w yangi z allegro) można sobie z odrobiną myślenia wyrobić w krótkim czasie eq ;)

Opublikowano

Moim zdaniem jest najlepszym rozwiązaniem jest kupno poszczególnych itemków na Allegro.

Upewnij się, że twój adres e-mail jest przypisany do twojego konta.

Jeżeli nie chcesz płacić za postać (itemki) polecam robić dropy (postacie) chodzić na Metiny i na drop fms/ribów.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...