Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanko: )

MichuM4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciał bym sie zapytac czy jesli kupie Zrzut wyposazenia i bede uzywal tych dodatkow np. w MP5 to bede pozxniej mogl ich uzyc w UMP45?

I czy bardziej sie oplaca "Zrzut wyposazenia" czy " Zrzut wyposazenia Ump45 i czym sie roznia?

E9mwj60.png

Opublikowano

zrzut wyposażenia to dodatki i pierdoły do wszystkiego, a zrzut wyposażenia do UMP45 to dodatki i pierdoły tylko do UMP45 i te dodatki tylko do jednej broni się nadają, nie możesz ich używać w innych, pozdrawiam

Opublikowano

zrzut wyposażenia to dodatki i pierdoły do wszystkiego, a zrzut wyposażenia do UMP45 to dodatki i pierdoły tylko do UMP45 i te dodatki tylko do jednej broni się nadają, nie możesz ich używać w innych, pozdrawiam

Raczej nie używam celownika M145 desert z paczki do Scar-L na M16A3, Scl, M4A1 więc chyba nie ma to nic do rzeczy. Jedyna rzecz która będzie z tej paczki do UMP to skórka

Opublikowano

Jeśli można to poprosiłbym (o więcej taki informacji co do zrzutu)_(chcę mniej więcej przy analizować)co i komu (klasa postaci) jaka dana rzecz dropła z tego zrzutu.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Dokładnie co do tych zrzutów to większość pierdoły kup jeden a dobry i nie można zmienić on przypisany do jednej broni.

6iearp.gif Jestem Jaki Jestem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...