Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Generator ARMAT ! HIT !

ciechomek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam !

Znalazlem goscia , ktory ma sposob na wygenerowanie armat o.O. Na poczatku myslalem , ze to oszust ale ale gdy sprobowalem , przekonalem sie ze to prawda . Oczywiscie dostajemy full armat (225). Niestety przyjmuje oplaty ... Pochodzi z Niemiec , kontakt tylko po angielsku :)Oto cennik:

zlote armaty: free tongue.gif

50/55 funtowki lvl 0-4, reperujace: 5?

55 funtowe lvl 5, 60 funtowe lvl 0-5, admiralskie armaty: 10?

GG : 40035435

Dam wam do niego namiary , screeny potwierdzajace , i co chcecie ,,,

571811439657432513510.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czy dla testu zrobiłby z 5-10 armat admiralskich? Oczywiście na nowe nic nie warte konto w celu przekonania się.

Możliwe też jest, że ma konto gdzie ma xxxx armat taki i takich bo porozkradał z kont, gdyż da się armaty przenosić (nie wiem czy do dziś)

Jeszcze z 4 miechy temu sam sobie przenosiłem armatki :) Kumpel mi 100 admiralskich użyczył xD ale już nie gram ;d

A co do tego typka to mógł porozkradać z kont i teraz je sprzedaje tym bugiem co napisałem.

Opublikowano

jak chcecie to moge wam zalatwic armaty po 60 gr za sztuke to nie duzo tyle ze trzeba miec przynajmniej jedna armate taka jakie sie chce i wada jest taka ze trzeba podac nik i haslo a po zaladowaniu armat zmienic sobie na inne gg-44103742
Opublikowano

Ja naprawdę nie radzę. Żeby podawać nick i najgorsze hasło trzeba być naprawdę stukniętym i nie myślnym. On może być cwanym oszustem w którego wszyscy wy się nabieracie. Może wam wszystko usunąć , po prostu zniszczyć konto.

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Ja naprawdę nie radzę. Żeby podawać nick i najgorsze hasło trzeba być naprawdę stukniętym i nie myślnym. On może być cwanym oszustem w którego wszyscy wy się nabieracie. Może wam wszystko usunąć , po prostu zniszczyć konto.

juz daj spokuj doczepiasz sie do kazdego tematu znajdz sobie swuj albo zaloz temat wszyscy to oszusci

Opublikowano

@up Zanim zaczniesz sapać zajrzyj do słownika ortograficznego , taka rada na przyszłość bo nie wyjdziesz z tym dobrze. Tylko cię ostrzegałem , a nowego tematu o oszustach nie będę zakładać. A co do doczepiania każdego tematu , chodzi ci o dużą aktywność ? Może jesteś zazdrosny? Najlepiej trzymajmy się tematu i nie mam zamiaru z tobą dyskutować .

Opublikowano

@up *Swuj* To jest dobra ortografia? Takie coś umieją pisać dzieci w podstawówce :) Nie zmieniaj tematu ok? Odtrącasz mnie od tematu :) Nie masz pojęcia co się dzieje na tym forum :)

Opublikowano

bierzesz dupy do ust!!brzydze sie toba

Oj kolego...radzę ci popracować nad hamowaniem emocji i odpowiednio dobierać słowa ;)

1375884335-U390809.png

Blue Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...