Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Lobby

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż bug to bug, a co do

btw. opłaca się otwierać gray hisec cases?

Dla exp i gp passów tak ale dla broni nie bo lecą tylko na 1 dzień.

Opublikowano

Jeśli chcesz expić/czy zarabiać to sie dość opłaca tylko wiesz zarobisz z passów z 2k a 2k na klucz stracisz

Średnio

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jeśli chcesz expić/czy zarabiać to sie dość opłaca tylko wiesz zarobisz z passów z 2k a 2k na klucz stracisz

Średnio

Ale ja katuje Nemesix HQ, Nemesix Labs i tak średnio kończę z 70k pkt, więc 1k expa i 0,5k gp. A jak gram CTF to ściągam passy bo się nie opłaca. A na elimination to mam kille 20~30 więc ok. 450 gp, więc da się przetrwać. Ale mi na tych passach nie zależy jak na elite mod, lub speca jakiegoś ;p Ostatnio mi wyleciało XM8 z black albo grey case nie pamiętam, bardzo ch*jowa broń ;( Dzisiaj otworzyłem 8 case i na zmiane exp, gp , exp ,gp

Opublikowano

jak kolega wspomniał,dla ex i gp się opłaci pod warunkiem ze nie będziesz ich wykorzystywał na eli,zarzucasz setki i jedziesz ft najlepiej nemexis hq,wtedy opłaci się oj się opłaci ;)

Opublikowano

Szansa na np. elite moda albo jakiegoś speca to grubo 5% (no oczywiście zależy od szczęścia bo może Ci od razu wylecieć)..Więc jeśli nie robisz tego dla passów to lepiej nie kupować kluczy, a zawsze licząc na passy może Ci polecieć właśnie jakaś broń czy też ten spec..A co do elite to lepiej robić joba 2 niż kupować klucze.

Opublikowano

Passy - FT, QR, czasami nawet SnD ;)

Ja sie pochwale że SE modzik na 30D z czarnej mi wypadł :P

Ja tam zawsze jak mam szarą to otwieram, passy się przydają ;)

@UP

jakie synchro :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...