Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana stringu na angielski

linoskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Stworzyłem to z myślą o RUMystery czy jak to tam, ale powinno działać też na innych serwerach. Dzięki temu zamienimy string z jakiegośtam języka na angielski. I dla niepewnych: to nie jest pełna translacja, jest to tylko zmiana stringu czyli okienek itd.

Wersja v2 zangielszcza string, questy, itemy oraz skille!

t7KFc.png

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez linoskoczek
Opublikowano

Co Ci już nie działa... zresztą, nie musi, nowa wersja wstawiona na ten sam link, pobierz i zobacz nówkę, u mnie działa jak należy. Dodałem także zabezpieczenia antydebilistyczne tak jak w innym moim skrypcie.

Opublikowano

Co Ci już nie działa... zresztą, nie musi, nowa wersja wstawiona na ten sam link, pobierz i zobacz nówkę, u mnie działa jak należy. Dodałem także zabezpieczenia antydebilistyczne tak jak w innym moim skrypcie.

Tak te zabezpieczenia są dobre:P

Żeby nie było,że znów pisze nie na temat to dobra robota:)

//Zakaz handlu.

Opublikowano (edytowane)

zaraz sprawdzę :)

a może dasz rade spolszczenie? :D

@ ta wersja działa :D

Edytowane przez twojstarytostar
Opublikowano

Ze spolszczeniem jest o tyle dużo roboty, że nie ma polskich znaków. A jeśli ich nie ma, to wyrazy są ucinane od polskiego znaku i do końca. Próbowałem je kiedyś zamienić, ale wtedy LC się crashowało więc wolę angielski bez specjalnych znaczków.

Opublikowano (edytowane)

Bo ich nie zmieniłem :P Mogę spróbować i zobaczyć później.

Edit: zrobiłem już z opcjami, (chyba) wszystko działa jak powinno, ale przez neta nie mogę wysłać tego skryptu >.< jak mi się uda to wstawię

Edit2: dzięki koledze skrypt jest wstawiony, link ten sam

Edytowane przez linoskoczek
  • 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...