Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2mod 26.07

Marq1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ściągnąłem ze strony Metin2mod.tk kamermoda i chodzi ale mnie czasem wywala :)

chciałem zapytać czy jest to wykrywalne przez HS i czy mogę na nim grać bez obaw ?

może są już jakieś blokady na HS?

Ponoć mod sam już blokuje ale chciał bym żeby ktoś mi wytłumaczył czy mod jest bezpieczny :)

Dziękuje z góry:)

Opublikowano

mod sam blokuje hs, ale jak wychodzi nowa wersja hs to nie wejdzie się wtedy. Gdyby hs wykrył moda to byś wgle nie wszedł, a jak już udalo ci się zalogowac do gry to znaczy, że nic nie wykrył, czyli bana nie powinieneś dostać, chyba, że ktoś pokaż dowód, że używasz hacki.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

mod sam blokuje hs, ale jak wychodzi nowa wersja hs to nie wejdzie się wtedy. Gdyby hs wykrył moda to byś wgle nie wszedł, a jak już udalo ci się zalogowac do gry to znaczy, że nic nie wykrył, czyli bana nie powinieneś dostać, chyba, że ktoś pokaż dowód, że używasz hacki.

Czyli że mogę grać bez obaw o bana? jeśli będę grał rozważnie ?
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...