Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 2012 PS3. Cena.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Właśnie dostałem przesyłkę z Orange. Za to że jestem stałym klientem dostałem grę Fifa 2012 na PS3 z tym że nie mam PS :P i będę chciał sprzedać :)

Jaka jest cena w sklepie takiej gry? Nie chodzi mi o allegro czy tam jakieś ceneo... Tylko w takim Media Markt czy tam Empik :) Bo w necie nie mogę jej znaleźć tylko fifa 2013 :P jest...

Za ile mogę ją sprzedać?

PS: Nie chce handolwać na MPC pytam się tylko o cenę....

@edit: widzę że jest w granicach 100zł

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Umów mam parę ale to było do Mamy a ona ma jeszcze w telefonie kartę Idea :D

PS: Dowód że nie ściemniam

aa257aff75b79879429cabcc0f245b0179.163.87.150WP_000493.jpgUpload with http://Wrzucajtu.pl

@edit: 100 - 150zł to duża różnica... A chcę sprzedać tak żeby ktoś kupił czyli za rozsądnie niższą cenę :) od tej w sklepie.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Zaraz jadę na miasto do sklepów zobaczyć po ile tam jest..... I przy okazji za proponuje może jakiś koleś kupi... znam paru takich :)

dzięki za podpowiedzi i czekam na następne :)

Opublikowano

W empiku sprzedasz za 80 zł w bonie ^.^

Jeżeli nowa (bez folii) 130 max. Z folią upchniesz za 150 zł. Tak sądzę.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Folia jest może na zdjęciu nie widać ale jak się właśnie na rogi spojrzy to widać folię :D

No to jak na 150zł pójdzie to zarąbiście :D

@edit:

Byłem w

- Komputronik - 119.90zł

- media expert - 119.90zł

- zwykły sklep - 119.90zł

Także będę chciał 110zł i ewentualnie zejdę do 100zł :)

Opublikowano

@UP

50zł nie rozpakowana..... w sklepie 120zł hahahaha śmieszny jesteś..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...