Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Mass Effect3

JEBANYKOZAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gdy klikam na ikone gry (juz po zainstalowaniu itd.) aby ja wlaczyc nic sie nie dzieje ;((

Za kazda pomoc w rozwiazaniu tego problemu nagroda jest like/2 like ;d

Opublikowano

Możesz konkretniej opisać, co jest nie tak ? Bo tak jak napisałeś, że nic się nie dzieje, no wiesz. Raczej trudno się połapać o co może chodzić. ;)

Opublikowano

Jedynie co mi przychodzi do głowy to reinstall, jeśli z płyty instalowałeś, i zainstalować za pomocą Origina.

A jak to nie pomoże, to jedyna nadzieja w Supporcie.

Choć komp też, może nie spełniać wymagań. ;)

Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako administrator.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

To masz póki co dwie opcje.

1: Pisać do supportu EA w sprawie tego, lecz oni ci najdalej w poniedziałek odpiszą, gdyż w weekendy nie pracują.

2: Przeinstalować grę, instalując z Origin. Jeśli jednak robiłeś to z Origina, to pierwsza opcja niestety.

Może być coś błędnie zainstalowanego, i dlatego tak się może dziać, choć nie musi.

Opublikowano

Wersja piracka czy oryginalna ? Podaj też jakiego masz Windowsa itd.

Jeśli chcesz pisać do supportu to po angielsku inaczej cie nie zrozumią. Najlepiej gadać z nimi na czacie jest najlepiej a nie czekać na odpowiedź 100 lat -.-

Sprawdź też czy po kliknięciu w ikonę pojawia się proces MassEffect3.exe w menadżerze zadań (Ctrl+Alt+Delete i zakładka procesy). Jak się uruchamia to już jest coś.

P.S

Deso awansowałeś ? Z tego co mi się wydaje byłes KidModem Mass Effect a teraz jesteś KidMod Single Player ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...