Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złapałem Wirusa Weelsof (logi z OTLa)

TiPooSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ten wirus ,że niby zablokowała ci komputer policja?Sam ostatnio założyłem taki temat ,bo na laptopie miałem to samo.Odpal tryb awaryjny i przywróć system.Możesz też spróbować podać losowy kod ukash,poszukaj w google jakiegoś generatora kodów ukash i może ci się odblokuje.Mi to nie działało ale możesz spróbować.

Opublikowano

Generatory kodów nie diałają. (Mam nadzieje że ktoś pomże bo po to dałem logi z OTLa)

Click, Click, ENTER!55b3126e698d171323b465f030105efc.jpg

Opublikowano

Dokładnie tak jak UP napisał

Podczas odpalania komputer kliknij F8 pokażą ci się różne opcje wybierz tryb awaryjny i przywróć system pare dni wstecz i wirusa już nie będzie :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Zaraz sprawdzę

a jak mam przywrócic??

EDIT:Już sobie poradziłem:)

COŚ SIĘ WP******* Z Win Update

Opublikowano

Jak masz wyszukaj programy i pliki wpisz : przywracanie systemu i tam wszystko masz.

Spróbuj też z tym kodem ukash.Nie chodzi o to aby był poprawny ,jednak aby posiadał odpowiednią liczbę znaków,dlatego pisałem żebyś poszukał generatora kodów ukash.

Najprostsza metoda usunięcia polega po prostu na wpisaniu ?poprawnego? kodu UKASH. Z analizy malware wynika, iż malware sprawdza jedynie początek kodu, nie sprawdza natomiast czy jest to poprawny, aktywny numer vouchera. W internecie można znaleźć informację, iż poprawny kod zaczynia się od ciągu 633781 lub 718 po których następuje 13 cyfr. Prosty generator takich kodów znajduje się poniżej :

Wygeneruj losowy kod UKASH

Skopiowałem to z gazetapolska i ludzie piszą w komentarzach że to działa więc spróbuj.

Opublikowano

Thx wszystkim.

Jest takie mądre powiedzenie:Windows to winda,a Linux to schody (WIDZAŁ KTOŚ KIEDYŚ ZEPSUTE SCHODY??) oraz Człowiek uczy się na błędach

Opublikowano

@UP

No więc może sypnął byś like za pomoc ;)

@UP Ja bym to powiedział inaczej... Żeby używać komputera z Windowsem trzeba jeszcze mieć mózg :) a do linuxa oprócz mózgu jeszcze odpowiednie doświadczenie i wiedzę :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Sypie likami

Linux ani razu mnie nie zawiódł :) Kochana MANDRIVA i KUBUNTU

DObra idę poryczec na siostre ktora sciagala sobie "cosik z neta"

Opublikowano

A tak BTW: co do schodów no to na narodowym się zepsuły :DxD jak budowali hehe :D

Opublikowano

Heh:)

Jak 2 miesiace nie siedziałem na Windzie to po odpaleniu musiało coś wpaś (linux i brak wirusów:WYGODA)

Ehhh idę pograc w skate. Ktoś chętny na Party Play??

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Następnym razem zamiast się pierdolić z tym jebanym trybem awaryjnym to wpisz fikcyjny kod ukash tylko początek zostaw taki jak ma oryginalny kod na te 50 czy tam 100 zł...

Opublikowano

@UP

A ty zamiast pierdzielić to byś wiedział że nie wszystkim te kody działają :) A ten sposób jest w 100% skuteczny..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...