Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pytanko moze ktos wie i raczy odpowiedziec!

xVolturi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie kiedy powstanie jakis ogarniety serwer ep2? moglby byc taki jak dawny Elite Lastchaos lub jak juz upadajacy Destiny last chaos zeby dalo sie pograc itp.

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Volturi, chyba nigdy nie powstanie ;) jesli kazdy bedzie robil tysiace serwerow lub czekal na szybka kase zamiast polaczyc razem swoje projekty.

Opublikowano

Juno v2;d Nie było chyba pośredniej wersji między starym a nowym;d

Juno v1 to to pierwsze, v2 to to, które weszło razem z cieniem czyli z EP2, a v3 to wioska Randol czyli to brzydkie.

Opublikowano

ja jestem ciekaw czy jakby wylaczyli destiny na 1/2/3 miechy zrobili by reset kont to jestem ciekaw czy ludzie by tam grali odpoczartku bez niczego itp.

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Volturi ty grasz w wolf team ?^^

myślę, że można zamknąć, bo temat schodzi na złą drogę :D

Opublikowano

Juno v2;d Nie było chyba pośredniej wersji między starym a nowym;d

umyj sie po 1, po 2 robi się spacje między wyrazem/znakiem a emotką, po 3 to jest :D chyba że ;d jak masz rozjebaną mordą i nie znasz znaczenia emotki, 4 Juno v1 było w ep1 potem Juno v2 było w ep2 a teraz Juno v3 w ep3

EP3 nie istnieje, istnieje EP1 i EP2 a EP3 wywiodło się od tego, że juno jest v3 :P

czyli w "EP3" to tylko nowe juno jest? hmm, to jak wyjaśnisz nowe potki, stuff 170+, i inne rzeczy których w Ep2 nie było? nie sralkuj mądralkuj na przyszłosc

Nieeee xD Nie zamykaj :D ja sie tylko pytam heh

Noobie jeden xD

umyj sie.

takie rzeczy na priv

Tobie tez nie zaszkodzi sie umyc :F

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Co Żetuś.Myślisz,że mi pojechałeś?Szkoda mi tracić czas na takiego debila,dlatego nie wdaję się z Tobą w dyskusję.Próbujesz mnie sprowokować,ale Ci to nie wychodzi.

Ps.Z tym fun pagem to dowaliłeś.Chyba tylko idioci to lajkną:)

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Co Żetuś.Myślisz,że mi pojechałeś?Szkoda mi tracić czas na takiego debila,dlatego nie wdaję się z Tobą w dyskusję.Próbujesz mnie sprowokować,ale Ci to nie wychodzi.

Ps.Z tym fun pagem to dowaliłeś.Chyba tylko idioci to lajkną :)

na to licze, że idioci polubią, pozatym, lol, sam jesteś debilem :-) ja jestem ponad Wami wszystkimi dzieci, wcale Cie nie prowokuje, btw - półgłówku, jak robisz przecinek to wtedy spacje za przecinkiem :-) szkoda czasu no ale musialem Cie smieciu pouczyć.

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano
4 Juno v1 było w ep1 potem Juno v2 było w ep2 a teraz Juno v3 w ep3 czyli w "EP3" to tylko nowe juno jest? hmm, to jak wyjaśnisz nowe potki, stuff 170+, i inne rzeczy których w Ep2 nie było? nie sralkuj mądralkuj na przyszłosc

EP3 nie istnieje, to wymysł graczy. Jakbyś oglądał stronę Barunson czyli developera Last Chaos to byś wiedział, że zrobili tylko EP1 i EP2, a potem zmieniali tytuły na jakieśtam zmierzch cienia i inne duperelki :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...