Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z gzmxol

zielakn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałem sobie pograć na serwerze gzmxol ok pobiera się 3 godziny aktualizuje chyba ze 4 dobrze wchodzę loguje się wyskakuje błąd i wyłańcza gre nie błąd windows tylko błąd nostale

Opublikowano

hm , otwórz jako administrator , zgodność systemu zmień najlepiej na XP , lub na nowo instaluj. jeżeli nic nie pomoże to nie wiem możesz jeszcze napisać jakiego masz Windowsa , sprawdź czy masz sterowniki , direct itd:P mi się ostatnio nie włączały gry bo direct się stracił ... zje...bał ;) , co do sterowników to jak nie masz wcale to może być problem ale jak masz to raczej nie ale możesz pobrać najnowsze od razu;) i sprawdzić.

Edit: ale najprawdopodobniej zainstaluj na nowo lub jakieś stery itd albo przeskanuj kompa mi gry się nie włączały też jak miałem kompa zaje*anego. ; )

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

To nie jest priv gorszy od nt se bo nie ma nb i nie dostaje sie eq u 7 +7 co 10 lvli tylko jest nowy partner i nic więcej podobny do pl

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...