Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]Vladimir vs viktor

zalisimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vlad.Dobry na solo oraz mida.Posiada imo jeden z lepszych escape system oraz dobry self-heal.Cechuje się też dobrym ulti a także spamowalnymi skilami q,e.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Imo Viktor, on jest nie do skontrowania, Valdimira kontruje na Solo Topie Riven, Gragas etc. Viktora prawie się nie da, dobyr do tf, ponieważ ma obszarowy Silence + DMG z ulta, laser i jeszcze trochę wchłonie obrażeń za pomocą Q. Dobry obszarowy Slow/Stun. Polecam gorąco.

Plusy:

- spory zasięg umiejętności Zabójczy Promień

- dobre CC (spowolnienie + warunkowe ogłuszenie)

- możliwość ulepszenia jednej z trzech umiejętności (co doda jej nowe właściwości) poprzez wykupienie odpowiedniego przedmiotu w sklepie

- potrafi zakładać na siebie tarczę ochronną absorbująca obrażenia

Minusy:

- wymaga sporych umiejętności w opanowaniu rzucania Zabójczego Promienia

- bardzo "manożerny"

- mały zasięg pozostałych umiejętności (poza Zabójczym Promieniem)

- przeciętne ulti (obrażenia typu DoT wymagają czasu, można od niego uciec)

wobqx.jpg
Opublikowano

Viktor:

+Pasyw daje AP i można ulepszyć skill .

+Stun na 2 skillu.

-Mały zasięg skilli .

-Trzeba ogarnąć jego skille .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Bierz Viktora. Niedawno kupiłem vladimira i zauważyłem, że jedynie dobrze mi się nim farmi bo nie posiada many i leczy sie z Q. Moj znajomy gra Viktorem i ciężko jest przegrać mid'a jeśli nauczysz się rzucać laser, ponieważ ma on duzy zasięg i można nim nieźle harasowac. Do tego jesli dojdzie do wymiany skili podczas farmienia to po rzuceniu Q zadasz przeciwnikowi dmg a on zbije Ci tylko tarcze.

ngu2w9.jpg

Opublikowano

Kup vladka.

Jest dobry na midzie i topie, łatwo się nim farmi, obszarowe, przydatne ulti w tf, leczy się co parę sekund, brak many, łatwy harras przeciwnika.

Opublikowano

tym razem kupilem viktora , mam jeszcze troche kasy w zapasie wiec w razie czego za pare dni moge kupic tez vladka . Dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...