Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZoomHack

Milecz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolega używał zoomhacka i dostał perma to oznacza że chyba jest wykrywalny .

na twoim miejscu bym nie używał tego.

Opublikowano

@up jesteś jebanym debilem.

@topic

Żaden skrypt / mod do LoLa nie jest i nie będzie wykrywalny do póki Riot nie zrobi porządnego antycheata do gry który wykrywałby procesy wstrzykujące się w grę.

Nie, nie można dostać bana. Używam skryptów od dwóch tygodni a od ponad 4 miesięcy zoom hacka więc to chyba mówi samo za siebie.

Pzdr.

Opublikowano

nie zoom hacka sie nie urzywa a jak juz to uzywa ;] po za tym nie rozumiem wypowiedzi @up ktory obrazil gracza Extazy w niepotrzebny sposob...

co do hacka jest ciezko wykrywalny ale uwazam ze takie rzeczy sa dla noobow i dla tych ktorzy nie umieja sie cieszyc gra bez hackow...

i tak mozna dostac za to bana bo widzialem juz pelno tematow o tym ;]

Opublikowano

@up to niech nie pieprzy głupot i nie wprowadza ludzi w błąd. Skoro uważa że ban jest za takie coś to niech da jakiegoś ss albo zamilknie na wieki.

Nie nie można dostać za to bana.

Opublikowano

Zoom hack jest oficjalnie dopuszczony przez RIOT, http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=740349&page=3

Wynika z tego ze prostszym sposobem na zoomhacka jest... zwiekszenie rozdzielczosci gry (np na 3 monitory lub jak na filmiku 5 )

to jest dopiero Potęga!! :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zoom hack jest oficjalnie dopuszczony przez RIOT, http://euw.leagueofl...t=740349&page=3

Wynika z tego ze prostszym sposobem na zoomhacka jest... zwiekszenie rozdzielczosci gry (np na 3 monitory lub jak na filmiku 5 )

http://www.youtube.c...JA1_5mvzqMk to jest dopiero Potęga!! :P

Skąd pomysł, że jest dopuszczony?

Wręcz odwrotnie. Może poprostu nie zrozumiałeś co tam jest napisane...

Przetłumaczę więc:

Pytanie wpisu brzmi:

Czy używanie zoomhacka powinno być karane banem?

Niejaki 1337Archer odpowiada:

"Nie powinno, ponieważ nie daje to wprost żadnej przewagi - przecież nawet jeśli oddalisz widok to i tak mgła wojny pozostaje bez zmian"

Na to odpowiada Vuxadin (ekipa Riot)

"Wiec uważasz, że możliwość oddalenia widoku tak bardzo, że nie musisz patrzeć na minimapę by orientować się kto gdzie jest, nie jest przewagą?"

Nie widzę, tu żadnego "dopuszczenia" zoomhacka.

Żadne metody "programowe" dające przewagę jednego gracza nad drugim nigdy nie będą zaakceptowane w żadnym produkcje e-sportowym.

A LoL taki właśnie jest.

Koniec kropka.

Kwestią zupełnie inną jest wykrywanie i karanie. Tu się nie wypowiem bo nie używam wspomagaczy i moja wiedza na ich temat jest zerowa.

Opublikowano

tRITU TRITU . Mi też wysłali ,ze integracja w gre i inne syfy mimo iz nie grałem 3 tygodznie w lola(lol). Pamiętajcie, ze costum skiny to też integracja w klienta gry.

Opublikowano

Our system has detected improper modifications to your League of Legends client. While we allow for customization and creativity, modifications that allow for an unfair competitive edge are unwelcome on the Fields of Justice.

Deal with it guys.

Opublikowano

Tak jak niektórzy mówili, zoomhack jest niedozwolony. Tak jak mówiłem po tym "ostrzeżeniu" zacząłem grac bez zoomhacka i bez żadnego odzewu. Za to wczoraj zagrałem sobie na zoomhacku. I dzisiaj patrze na email a tu, coś, że z moim kontem. Mówie sobie oby nie pernamentnie. I na moje szczescie ukazało się takie coś. GDWBB.jpg

Za to jak potem chciałem sprawdzić w grze to wyskoczyło takie coś: 66fWV.jpg

I tu mam 2 pytania. Dlaczego na emailu jest do 15 a w grze od 16.

A drugie: Czy ktoś będzie jakoś udoskonalał zoomhacka, by riot go nie mógł wykryć?

to samo napisałem w swoim temacie.

edit: ban jednak nie musi być za zoomhacka a byc może mam za refy. Gdzie polecacie się spytać?

Opublikowano

@up to niech nie pieprzy głupot i nie wprowadza ludzi w błąd. Skoro uważa że ban jest za takie coś to niech da jakiegoś ss albo zamilknie na wieki.

Nie nie można dostać za to bana.

no a jednak widzisz :] jezeli nie wiesz to nie pierdol....
Opublikowano

nie wiem o czym wy pier.... przecież to hack jak każdy inny. do nfs masz speedhacki, a tu jest zoomhack. jedno i drugie jest karalne i prawdopodobnie najpierw jest ostrzeżenie, a potem perma ban :) więc znawcy, którzy używają i się bana nie boją - wystarczy poczekać

Opublikowano

no a jednak widzisz :] jezeli nie wiesz to nie pierdol....

zamknij ryj. nie wiem za co ten przygłup dostał bana, ale ja nic takiego nie dostałem i od zawsze zoom hacka uzywalem i bede uzywal.

mam za duzy monitor zeby ogarnac co sie dzieje.

@up to że w nazwie ma hack, nie znaczy ze jest hackiem

on pozwala tylko na zwiekszenie rozdzielczosci w grze, nie zmienia widocznosci poza mgle wojny.

Opublikowano

to niby za co dostałem bana? I nie jestem przygłupem jebany popierdolcu. W lola bym cie pocisnął czy z to zoomhackiem czy bez. Skoro masz duży monitor to własnie chyba lepiej niż ja. Bo ja mam na laptopie 15.6 i max 1280x800 a jak masz większy to masz równoznacznie większa rozdzielczość przez co widzisz trochę więcej niż ja na 1280x800. I banują za to na bank. Myślę że nie od razu perm. Ja dostałem na 3 dni lub 2. Na emailu napisali do 15 sierpnia a w grze do 16...

Opublikowano

zamknij ryj. nie wiem za co ten przygłup dostał bana, ale ja nic takiego nie dostałem i od zawsze zoom hacka uzywalem i bede uzywal.

on pozwala tylko na zwiekszenie rozdzielczosci w grze, nie zmienia widocznosci poza mgle wojny.

Nie wiem, jak mozna byc takim przyglupem jak ty.

Instalujac zoomhacka ingerujesz w dzialanie clienta, co jest zabronione w warunkach uzytkowania, wiec RIOT MA PELNE PRAWO DO ZBANOWANIA PERMANENTNIE TWOJEGO KONTA, NAWET BEZ OSTRZEZENIA, GDYZ LAMIESZ WARUNKI, KTORYCH MUSISZ PRZESTRZEGAC, JESLI CHCESZ GRAC. Mozesz dostac bana ostrzegajacego, ale jak nie przestaniesz to dostajesz perma. Jak grasz np Shenem, to ten zoomhack moze dac 3deathy mniej dla twojej druzyny

Opublikowano

czyli uwazasz ze to nie hack? to na chuj jest to "hack" mozna bylo to nazwac "zoomem" ja pierdole.... z reszta ja mam dosc maly monitor jakos sobie radze ale przydalo by mi sie to :) ale nadal zostane na swoim i nie bede uzywac

Opublikowano

A tak w ogóle to on nie pozwala na zwiększenie rozdzielczosci w grze, tylko oddalenie kamery na danej rozdzielczosci xD. Ale roznice pomiedzy duza rozdzielczoscia a mala to i tak da sie zauwazyc dopiero np przy 5 monitorach. A czy ktoś gra na 1024 x 768 a 1920x1080 to mała roznica i to bardzo. Bo to by było chyba wlasnie nie fair. Ze ci co nie moga sobie pozwolic na taka wysoka rozdzielczosc = full hd będą mieli gorzej xD to na tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...