Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak najszybciej zarabiać kase na botach i FishBotach?

kakaps1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , chce w jak najkrótszym czasie zarobić spora gotówke , i prosiłbym aby ktoś napisał gdzie i naczym(bot czy fishbot) zarabiać dużo Yang ??

Opublikowano

Można robić taki myk. Robisz 2 Chary ( bo na m2Bobie można tylko 2 razy otworzyć ). Expisz nimi do np.18, potem idziesz do m2 dropić KK, może dropnąc też marmur albo coś wartościowego. Po wbiciu Lv30 idziemy robić 2 questy, mianowicie quest na Srebrną Branse i na pierścionek. Branse próbujemy ulepszać do +9/8 i sellamy (zostawiamy jak potrzebna), pierścionek też sellamy. Potem załączamy FB i idziemy łowić, dostajemy bana robimy tak od nowa ^^

¡ Hala Madrid !

Opublikowano

Ja sie podlacze do tematu. Mam tego m2boba jedna postac 33 lv i jedna od nowa chce expic. Wlaczam fishing na tej 33 i przechodze tam wlaczyc bota. Przyszlam po paru minutach i sie okazalo, ze jak nie jest na wierzchu metek z fishbotem to on nie lowi. Za kazdym razem jak probowalam lowil 1 raz potem juz nei zarzucal. A jak jest na gorze metek to normalnie lowi, to jak ja mam ustawic na 2 konta fishbota jak mi nie bedzie lowic?

Opublikowano

Medale na 18 lvl mentalem.

Od 10 lvl'a imha.

Od 20 lvl'a dropisz kk i marmury mogą dropić.

Metiny w m1/m2.

Ogony węża z + na pustyni.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

od 20 na zaprzysiach do 25

od 25 na dzikusach ( na hackach wszystkich mozliwych powinieneś wyrabiac ja bez eq dawalem rade wojkiem 27

potem na 36 na pustynie na pajkai i tam do 50 a od 50 dropia bodzie ( mam juz 13 ) mozesz expic gdzie ci sie zywnie podoba,

Opublikowano

Można robić taki myk. Robisz 2 Chary ( bo na m2Bobie można tylko 2 razy otworzyć ). Expisz nimi do np.18, potem idziesz do m2 dropić KK, może dropnąc też marmur albo coś wartościowego. Po wbiciu Lv30 idziemy robić 2 questy, mianowicie quest na Srebrną Branse i na pierścionek. Branse próbujemy ulepszać do +9/8 i sellamy (zostawiamy jak potrzebna), pierścionek też sellamy. Potem załączamy FB i idziemy łowić, dostajemy bana robimy tak od nowa ^^

Mam 3 konta powyżej 30lv i łowie na FishBocie od Kamer2mod.tk ponad 2/3 tygodnie i narazie żadnego bana( nie puszczam na noc i pilnuje je) na medale od 18lv puszczałem , to nawet nawet dropił , ale już tak nie schodzą jak rybki , więcej dobije jeszcze 2 kontami do 30lv i 5xkont na fb , teraz na trzech w czasie 30min ponad 50rybek :) to mam w godzine zarobek 5kk bo u nas rybki około 50k.

Opublikowano

Pamietaj zeby konta robić na innym emailu każdy, oraz gdy przerzucasz rzeczy to nie handlem tylko wyrzucaj je na ziemie ;)

Dokładnie tak robie :) i jak narazie luzik ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...