Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] m2bob fishbot i banowanie

MaTi781

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać czy opcja "wyłącz bota, gdy gm jest w pobliżu" na pewno działa? Zawsze gdy łowie na fb po 2-3 dniach dostaje bana. Jest jakiś sposób, żeby tych banów uniknąć?

Pozdrawiam.

ZBIERAM +.

Pozdrawiam wszystkich z s7

Jestem, żeby pomagać. Pomagam, żeby być.

Opublikowano

Czy działa to nie jestem pewny bo nasi Gm'owie są za leniwi żeby sie w grze pokazać :P. Ale bana tak czy tak dostaniesz bo m2bob wysyła logi. No a w logach masz czas po jakim wyciągasz wędkę. Wszystko ładnie perfekcyjnie czyli bocik i ban. Póki co nie ma sposobu żeby grać na fishbocie i nie dostać bana.

Opublikowano

chyba nie, bo wysyła logi z fishbota, można zablokować logi tylko dla expbota ; )

Opublikowano

Ale jak expie tylko na expbocie fisha ani shopa nie uzywam to nie bedzie bana? I raczej postaci samej na dlugo nie zostawiam zawsze gdzies w poblizu jestem ;p Bo chce glowna postac tak wyexpic

Opublikowano

jak zablokujesz logi to raczej nie dostaniesz, ja oram już 3 dzień i żadnego bana nie dostałem :P

Opublikowano

wchodzisz do folderu HS, szukasz pliku HSUpChk.log, włączasz go i go czyścisz, zapisujesz, klikasz PPM -> właściwości -> tylko do odczytu -> zastosuj -> OK

i nic ci się raczej nie stanie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...