Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]As Cabal bypass bez error code i zamknięcia AsCabal.exe ?

KM.7StyleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dosyć dawno temu pojawił się tutorial w jaki sposób hackować na priv servie: As Cabal. Pobrałem AS Breakera 1.3.1, wrzuciłem do folderu z grą, odpaliłem najpierw jego potem clienta, po odapleniu AsCabal.exe kliknąłem w trayu na Breakera "Patch game client" i wszystko działało dobrze tzn. speed hack, no cooldown ale... Po 1: atakując moby kilka razy wyskakiwał error code

Po 2: potrzebuje jeszcze dmg hacka, do którego potrzeba cheat engine ale niestety client As Cabala posiada skrpyt na auto zamykanie otwieranych okien poza grą i po prostu się wyłącza, a nawet gdy fartem uda mi się otworzyć CE wraz z As Cabalem wyskakuje mi error code type: 150 po zmianie value na 15 i założeniu trzeciego bos+4. Tak więc nie wiem co robić, w grze jest kilku hackerów także jakoś musi dać radę. Nie wiem może inny bypass ? Może popełniam jakiś błąd ? Prosiłbym o odpowiedź. Z góry dziękuje.

Opublikowano

na 1 pytanie to ci odpowiem.

wysyłasz za dużo pakietów na serwer i po prostu cię rozłącza bo słaby net :D

na 2 niestety nie mam odpowiedzi bo nie mam na kompie clienta AS cabala jakbym miał to coś by wykombinował może

Opublikowano

No to mnie zaskoczyłeś teraz ;) Akurat jestem na wakacjach w Niemczech i prędkość neta to 36 mb/s... więc nie wiem w czym problem. Faktycznie tak chodzi, transfer kosmos, także nie żadna ściema :D Myśle, że problem leży gdzieś indziej.

Opublikowano

wroć, inaczej :D

Serwer ma takie coś że jak wysyłasz do niego za dużo pakietów to cię rozłącza. Po prostu przyhamuj z no delayem i będzie git

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...