Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bot

ChadesS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanko czy istnieje Bot na eq +9 ? np jakis program klikam na to na woja itp wchodzę i mam proszę o link i z góry dziękuję za pomoc. Na youtube widze wiele tego typu filmów , lecz na koniec wyślij sms za 1,69 np Więc proszę o bota sprawdzonego dobrego i tak aby nie wykryli ; pp a i oczywiście darmowego ; pp

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego ... jesteś łatwowierny że wierzysz dzieciakom z YouTuba ,każdy taki bot to naciąganie na pieniądze z sms... Jedyny auto ulepszanie ma M2bob ale tu jest takowe ryzyko spalenia i trzeba dawać ulepszacze.

+ & like tyle dla mnie znaczą :)

mysz.gif

Opublikowano

Nie tylko nie ma czegoś takiego, ale też nigdy nie było i nie będzie :)

Wszędzie gdzie chcą aby wysyłano sms'y to naciągacze. A na eq sobie musisz sam zapracowac :)

Opublikowano

Nie istnieje taki bot, a mysql to baza danych i tylko osoby uprawnione na serwerze (Game Master, Admin...) mogą poprzez komendę na chacie utworzyć taki item. Nie wysyłaj sms'a bo tylko pieniądze stracisz, a bota nie dostaniesz ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...