Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hackowanie pewnej gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewną grę i chce narobić sobie punktów znalazłem wartość odpowiadającą za punkty i zmieniając ją gdy nie jest zamrożona od razu wraca do swojej normalnej wartości.A jak ją zamrażam to owszem zmienia wartość ale wyświetlane punkty jakby migają raz jest ta normalna wartość a raz ta którą sam wpisałem.

O co może chodzić bo nie wiem próbowałem wszystkiego co umiem już chyba ......

Opublikowano

Jeśli dane gry są zapisywane po stronie serwera , to jedynym wyjściem , jest włamanie się na ich serwer , co jest raczej nie możliwe . ; )

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Gość worldend
Opublikowano

lol raczej nie znajdziesz konkretniejszej gry ktora nie zapisuje danych na serwerze ! Mozesz se pohackowac na grach na naszej klasie :/ hahah

Opublikowano

Możesz próbować, ale tylko to co jest po stronie Klienta. Np. w WarRock twoja pozycja nie jest sprawdzana przez serwer czyli możesz skakać nawet w kosmos, a serwer nic nie zrobi, może nie dale to nic w punktach, ale łatwiej zabijesz wrogów i zdobędziesz więcej punktów. I tak właśnie musisz szukać, nie czegoś co ci od razu da punkty, bo mnożnik jest na serwerze, ale coś co ci ułatwi samą grę ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nowy Prywatny serwer Ogame

Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x)

bugi

przyjazna atmoswera

HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...