Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] ty Sie Logujesz,twoj Kolega Widzi Blad?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio pojawia sie duzo spamu,z problemem na hamachi. Oto rozwiazania problemow:

1.Sprawdz czy all ip w PortMapmasz odblokowane

2.Sprawdz czy pingujesz z kolega

3.NAJCZESTSZY BLAD

NIECH TWOJ KOLEGA SPRAWDZI CZY IP W MC TXT MA BEZ KONCOWKI 100. TY MASZ MIEC Z KONCOWKA, ALE TWOJ KOLEGA NIE

By ZychuP

jA Nop

Opublikowano

@ UP

spier.... jak sie nie podoba. To nie caritas ,ze kazdemu sie pomaga. Pomaga jesli chce ...

@ autor

NIECH TWOJ KOLEGA SPRAWDZI CZY IP W MC TXT MA BEZ KONCOWKI 100. TY MASZ MIEC Z KONCOWKA, ALE TWOJ KOLEGA NIE

Koles powiedz mi czy ty celowo chcesz ludzi w blad wprowadzac czy robisz zsiebie idiote ?... juz niejeden taki temat widze z pseudo radami....

Ja mam w mc.txt pelne swoje ip z hamachi . Nie bawilem sie w koncowki 100 .... bo po co ? Jak dobrze postawisz serwer to nie trzeba zadnych .100.

Opublikowano
@ UP

spier.... jak sie nie podoba. To nie caritas ,ze kazdemu sie pomaga. Pomaga jesli chce ...

@ autor

Koles powiedz mi czy ty celowo chcesz ludzi w blad wprowadzac czy robisz zsiebie idiote ?... juz niejeden taki temat widze z pseudo radami....

Ja mam w mc.txt pelne swoje ip z hamachi . Nie bawilem sie w koncowki 100 .... bo po co ? Jak dobrze postawisz serwer to nie trzeba zadnych .100.

Swiatowy spamerze. Nie , nie chce nikogo w blad wprowadzic. Ty mozesz wchodzic na taki ip jaki masz w IP ADDRES, a przez to jakie maja w IP GATEWAY.Jezli masz w ip Gatewway takie samo jak w Ip Addres, a przy tym ladnie all skfigurowane, to jest mozliwe ze wejdziesz bez koncowki 100!

jA Nop

Opublikowano
ej ja mam pytanie w portmap mam dac swoje ip hamachi czy kolegi ??

Swoje :P

@down

Bez,a jak nie ebdzie dzialalo to z koncowka;] Ja zawsze bez mam :P

jA Nop

Opublikowano

By ZychuP

[/quu

np u tego co stoji serwer to w pliku mc txt ma miec ip z hamaci np takie 5.78.263.188 a ja muszse miec w tym pliku mc txt ip z hamahi swoje ale z koncuwka 100 np 5.25,243.100 ? tak ?

LICZE NA ODP ;)

5082c.jpg

34421.gif

SET Z OSTATNIEJ IMPREZY

Jeśli pomogłem daj + :)

Serwer na którym gram Gondormt2 ZAGRAJ !!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nick Na Privach: xDIXONx

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...