Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]microsoft virtual c++ runtime error abnormal program termination DAJE +++++ i Lajki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi to odnośnie bota do gry, chodzi on +/- 30min i wyskakuje zawsze ależ to zawsze ten błąd zawsze po takim samym czasie. Reinstalowywałem system nic nie pomogło. Dodaje to w tym dziale bo jest to błąd c++ mam nadzieję, że znajdzie się osoba która będzie w stanie mi pomóc. Czekam :)

Weteran
Opublikowano

Spróbuj zainstalować ms visual c++ 2005/2008/2010 redistributable pack. Wersja jest zależna od programu, o którym jest mowa. Możliwe też, że błąd jest spowodowany twoim sprzętem.(błąd "nieuleczalny"), który jakby na to nie patrzeć wynika z błędnego napisania programu. Program po prostu się crashuje.

Niestety nie wiem o jaką aplikacje konkretnie chodzi, więc dalej nie mogę Ci pomóc.

Ten temat nie ma nic wspólnego z tym działem. Napisz to w dziale gry, do której jest ten bot lub napisz gdzie mam to przenieś.

Opublikowano

Może ktoś tu zagladnie ogarnięty... chodzi mi o exp bota od kamera www.metin2mod.tk z nim tak się dzieje próbowałem na xp i na 7 instalowałem to co pisales i nadal to samo już nie wiem co robić. kamer ma to w nosie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...