Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raporty, czy aby na pewno docierają?

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę sugestię, chociaż to jest pytanie do administracji, globalnych moderatorów, moderatorów. Czy raporty docierają? Głupie i proste pytanie, ale wysyłam nie jednokrotnie raport poprzez funkcję "Zgłoś użytkownika" ponieważ gdzie mamy zgłaszać jak w statusach są reflinki? Przykład: http://www.mpcforum.pl/statuses/id/493790/ zgłosiłem ok. 10 minut temu i nic. Wczoraj zgłaszałem reklamę z działu "Inne" gdzie reklamowało się inne forum, raporty zostały rozpatrzone po ok. 15/20 minutach przy obecnych dwóch lub trzech globalach i elicie. Dopiero jak zgłosiłem jeden post dwa, trzy razy RMCF wziął się do roboty i zbanował tego typa.

Pozdrawiam.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Widocznie ktoś zaznaczył complete ,a nie zrobił.Zdarzają się takie "przypadki"

No właśnie.. Ja rozumiem, że dział "Inne" moderuje Syrians i Jongju ale globalni i elita też mają tam dostęp, a reklama stała.

Nie zarzucam nikomu złej pracy tylko wpadek przy niej.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tek, raporty docierają.

Jednakże teraz większość teamu ma wakacje i niekiedy raporty leżą bardzo długo aż ktoś się pojawi. Za miesiąc powinno już wszystko wrócić do normy :)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...