Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jak na woja body 35 lvl to mam duzo deffa? pz=6700 staty 80 sila 40 witalnosc

I czy eq na tym lvl jest dobre?

lwia zbroja 1000 pz

rib +9 sr 8

bransa 500 pz

ebo 500 pz

ebo kolczyki 150 pz

bambusowe buty 1000 pz

Opublikowano

jak na ten poziom to tak, jest dobra ta postać ogólnie, ale zapomniałeś napisać ile masz defa :)

tylko mam pytanie + ile lwia

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie napisałeś ile masz defa. Eq jest dobre jak dla kogo jeśli ktoś grał od nowa lub na nowym serwie to jest dla niego dobre dla lepszych graczy jest słabe.

Opublikowano

lwia niestety +4 jutro napisze ile deffa :)

i do ktorego lvl starczy mi to eq? No nie wiem , według mnie 45+lv , tylko jak będzie okazja to kupić lepszą zbroję (na większy lv i też z pż).

Co do deffa to napisz ile masz to ci powiem , eq ogólnie dobre.

Lord Zibi

Opublikowano

Eq dla nowicjusza to w miarę dobre ,lecz dla osób które pykają w metka już kilka latek to powiedział bym ,że słabe niestety.

Moja rada nie exp dalej tylko drop i rób eq;) (Bojowieci metki 30,35 jak dasz rade to 45)

38454668608977330908.png

Opublikowano

ten RIB bardzo ubogi, 8 śr to raczej mniej niż więcej. Zdobądź się na takiego 25śr i metki 30 35 40 45 są twoje, z tego ostatniego nawet KD możesz dropić :)

Opublikowano

Nawet dużo HP, ale nie napisałeś ile masz Defensywy. xD

Rib ma malutkie Średnie Obrażenia, więc kup lepszy, powyżej 30 SR.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Polecam Ci zrobić boja jeśli nie masz i w m2 kosić metki... Bijesz aż zarobisz na Smiertelkę +9 i ribka sr 25+... W tedy możesz iść expić coś dalej... ;)

Opublikowano

Lwia-Średnio, niby ma bon na PŻ ale defem to ona nie grzeszy.

RIB-Bardzo słabo, jest +9 ale w dzisiejszych czasach wszystko jest +9. Taki niżej średni bo nie ma na minusie średnich.

Brazna-Jaka? Jeśli srebna, jeszcze +9 to jak na tak niski poziom to bardzo dobra.

Kolczyki-Jeśli ebo to nawet, nawet. Ale dla mnie raczej bardziej liczy się DMG niż te 500pż. Kup ebo+9.

Ogólnie eq jest niżej normy. Ja zamiast szukać kolejnych dodatkowych PŻ posiedział nad atakiem i obroną bo jeśli te dwie rzeczy są na bardzo niskim poziomie to sorry ale te 8k PŻ gówno ci da za przeproszeniem bo będziesz latać jak sz*ata do podłogi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...