Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KalOnline

Butch3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dla was 1 bot do kalonline stworzony przez BakaBug. Jest to najlepszy bot na int serv np: nie ksuje graczom mozna zostawic gre i isc na piwo:P. Wystarczy wrzucic tylko pliki do glownego foldera kala. Jesli macie jakies problemy prosze pisac. Odemnie nie ma zadnych virow i keyloggerow. Do bota zostalo stworzona aplikacja gdzie mozna ustawic kiedy ma sie leczyc medami, kiedy ma postac uciekac, sam odpoczywa, czas pomiedzy uzywania skili , auto pick up itd... Wiec bot jest prosty do obsugi wystarczy kliknac prawym przyciskiem myszy start bot i dropnac meda, tylko nie badzcie ze tak pazerni i nie idzicie na najsilniejsze moby tylko pomy albo redy jesli sa slabe. Posiadam tez JOB Hack tak wiec mozna sobie zrobic Hybryde Postac od 50lv :D i wiele innych. Dam wam to jak zostanie stworzony dzial KalOnline. Zapomnialem dodac, jesli uzyjecie teleporta do miasta lub zginiecie bot automatycznie przestaje dzialac i musicie wylaczyc i wlaczyc gre z powrotem.

http://www.speedyshare.com/801905648.html

Tu macie skana co dla nie których:

TamaGo_Forum_KalHack12_25.rar
Status: 	
OK(Note: file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database)
MD5: 	e121bc1e53a2d70f7ef3a84b7ef9e2f5
Packers detected: 	
-
Bit9 reports: 	File not found

can taken on 30 Mar 2008 20:45:15 (GMT)
A-Squared 	
Found nothing
AntiVir 	
Found nothing
ArcaVir 	
Found nothing
Avast 	
Found nothing
AVG Antivirus 	
Found nothing
BitDefender 	
Found nothing
ClamAV 	
Found nothing
CPsecure 	
Found nothing
Dr.Web 	
Found nothing
F-Prot Antivirus 	
Found nothing
F-Secure Anti-Virus 	
Found nothing
Fortinet 	
Found nothing
Ikarus 	
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus 	
Found nothing
NOD32 	
Found nothing
Norman Virus Control 	
Found nothing
Panda Antivirus 	
Found nothing
Rising Antivirus 	
Found nothing
Sophos Antivirus 	
Found nothing
VirusBuster 	
Found nothing
VBA32 	
Found nothing[code]

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

o.O skan ?

k zaraz ja dam skana :c, jesli by dzialal to.. xD

Plik został już przeskanowany:

MD5: e121bc1e53a2d70f7ef3a84b7ef9e2f5

Data: 2008.03.25 07:43:48 (CET) [>5D]

Wyniki: 0/32

Permalink: analisis/b07aaba9f5885382b50bd3ce1e626b47

cos zbyt czysty, jutro wyprobuje

edit. nie spraawdze bo mi sie kal roz....pierdzielil -.-

Opublikowano

hej ten bor jest swietny ale mam problem uruchamiam gra z botem i po chwili wyskakuje mi jakies okienko i zamyka gre, prosze pomozcie

Opublikowano

mi wyskakuje to samo co u PiPr ^^, wchodzi normalnie ten bot tak jak ty masz ss przy logowania ale jak sie zaloguje z 5 sekund i wyskakuje ten komunikat co u PiPr i lipa sie wylacza ;/

Opublikowano

Normalnie ,kopiujesz tylko do glownego foldera kala i to wszystko :). Ja gram na Haninie. Btw mam Trade Hack na globala, ale nie dam dopoki doputy nie powstanie dzial kala^^

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

ja tez gram na haninie, pozniej uruchamiasz kala czy engine?? kurcze moze to wina sprzetu?? chociaz nie narzekam na kompa niezly jest ;/ ale peszek no^^

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zamykam. Program usunięty z Servera. Nie można rehostnąć bo już nie działa. Nowa v. dostępna dla tych, którzy płacą.

Jeśli coś się zmieni to otworzę (ew. PM)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...