Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Niebieskie czy Czerwone

bycio15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Waszym zdaniem które klucze lepiej kopić? Niebieskie czy Czerwone??

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Jeśli już masz zamiar kupować klucze to wydaje mi się ze niebieskie są bardziej opłacalne:

" niebieski łup piratów[...] naukowcy obliczyli, że zawiera on przeciętnie nawet potrójną szansę na laser LF-4, a także znaleźli w nim cenne przedmioty, takie jak wyspecjalizowane statki Spearhead, Aegis i statek Citadel,a nawet rzadki design drona Havoc! "

a czerwone: " czerwony łup piratów wydaje się zawierać podwójną szansę na upragniony laser 4-LF "

wiec jak tam uwazasz ale z tego co pisza bardziej oplaca sie niebieskie klucze kupic ale zapewno rzadsze będą...

Opublikowano

czy ja wiem cczy będą rzadsze ja dziśaj na serwie us3 na mapce 1-7 gdy latałem po batonach widziałem ich chyba z 8 ;] (niebieskich)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

jeśli chodiz o mnie to zadnego statku ... tylko 8 lf4 i reszta śmieci.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

jutro kupie 20 niebieskich zobaczymy co poleci :D

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

dla botków rarytas będzie jak wejdą ;)

Opublikowano

Też tak myślę :D w końcu o to im chodzi zarobić chcą :)

Opublikowano

Zarobić to oni chcą na każdej nowince :D Ale pewnie też ze względu na bociarzy nie ma tego za uri :)

Opublikowano

Masakra by była :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...