Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odwołanie się od bana

KaQil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wczoraj wieczorem dostałem bana na konto "x" za bocenie, które było na tym samym e-mailu co konto "y". Przed dostaniem bana próbowałem zmienić e-mail konta "x" ma inny. Niestety nie dostałem potwierdzania o zmianę e-maila na moja drugą pocztę. Przysłali mi je dopiero gdy było już za późno ;/ Moje pytanie jest następujące. Czy mam chociaż odrobina szans na odzyskanie konta "y"? Jak tak to napiszcie mi jak zacząć pisać do Supportu, aby móc ich udobruchać. :D

Opublikowano

Według mnie nie da rady, ponieważ oni blokują wszystkie konta założone na e-mailu, na którym było konto zablokowwane.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie masz szans na odzyskanie konta. Konta powiązane - perm.

I tych gejów mniejszości etnicznej nie da się udobruchać można ich jedynie wy...

Ale jak to zrobisz to zaczną Ci grozić sądem^^.

Opublikowano

@UP, wątpię że zaczną grozić sądem bo ta gra jest dla "dzieci"

Opublikowano

to chuje i tyle ja pisalem roznego rodzaju odwolania typu pokazcie co na mnie macie a oni mi z jakimis paragrafmi z gry ze nie moga i taki chuj byl z 63 woj eq+9 ;]

Opublikowano

o_O o kurde, to masz teraz przestrogę, każde konto inne email ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...