Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][x360]Podstawy związane z xboxem

Falconkiller123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy blogerzy !

Mam już zamówiony xbox 360 slim 250 gb i bardzo sie cieszę z tego powodu .

Czy powinienem coś wiedzieć o tym zajebistym sprzęcie ?

Prosze o odpowiedzi z własnego doświadczenia.

Pozdr. Falco

jestar121.png
Opublikowano

Czy ja mowie,ze nie wolno :P

Abonament hmm...pierwsze 3 konta maja po 1 miesiac gold'a,pozniej najlepiej kupic zdrapke na 12 miesiecy lub jesli wolisz na 3.

Co do gier to sam cos wybierz,moge polecic Wiedzmina 2 ,Max Payne 3,GTA 4,Skyrim,Ghost Recon,Sainst Row 3,Gears of War wszystkie czesci,Halo..........w te jak i wiele innych gralem i moge polecic z tym,ze niewiem jak z cenami bo mam RGH.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Pierwsze trzy konta mają gratis miecha golda, a potem żeby grać przez multi musisz mieć wykupiony abonament. Ceny znajdziesz na http://www.xbox.com/pl-PL/live/joinlive?xr=shellnav .

Z gier może Halo, albo Fifa. Ta druga na ogarnięcie pada, bo musisz się oswoić z nim konsolowiczu ! ;D

Wolno pytać o wszystko ;)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

@TOP

To jest ten ulepszony slim? Bo mój kolega miał problem ze slimem, jak grał ogółem w 3 dni 18h to mu się 3 czerwone diodki pokazywały i konsola do naprawy. Ja bym ci polecił xbox 360 elite tą nową. Jeżeli jest to ten ulepszony steam to się nie martw o konsole, jakie gry bym ci polecił? Napewno Mass Effect każdą część, Fifa 12, Halo 3 i Skyrim.

h6IduA1.png

Opublikowano

@TOP

To jest ten ulepszony slim? Bo mój kolega miał problem ze slimem, jak grał ogółem w 3 dni 18h to mu się 3 czerwone diodki pokazywały i konsola do naprawy. Ja bym ci polecił xbox 360 elite tą nową. Jeżeli jest to ten ulepszony steam to się nie martw o konsole, jakie gry bym ci polecił? Napewno Mass Effect każdą część, Fifa 12, Halo 3 i Skyrim.

NIE NIE NIE. To jest fejk. Elite jak na obecne czasy średnia jest, slimka o wiele lepsza... Jakby nawet, po takim czasie konsoli nie dasz rady spalić/przegrzać.

A te diody to wyświetlają kod błędu od np. przegrzania, niepodłączenia kabla video, błędu hdd itd.

Ulepszony Steam ? DAFUQ ?

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Tutaj nie ma wplywu wersja konsoli czy jej obudowa tylko plyta glowna, jak jest z roku 2006 albo 2007 to bedzie czesto sie psula (moze byc sobie nawet elite z dyskiem milion gb).

Jak bierzemy konsole to wybieramy tylko i wylacznie slim, jest podobna ale ma zdecydowanie lepiej rozwiazane chlodzenie i nie ma problemow z zimnymi lutami (RRoD).

Za ile kupiles sa slimke? Jesli kolo 800-850zl to ok, jesli wiecej to przeplaciles.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Co do gier polecam kupowanie na xbox live ... masz gwarancje że ci się gra nie zepsuje ... i czasami jak dobrze poszukasz znajdziesz na allegro tanie MS ... :P

Opublikowano

Witam !

Wczoraj kupilem xbox'a i chcialbym miec okres testowy xbox live gold !

Nie wiem jak to zrobic :(

Za pierwszym razem powiedzial ze dostaje okres testowy "ZA DARMO " ale kazał wybrać formę płatnośći

Bardzo was prosze pomozcie

jestar121.png
Opublikowano

Jeśli podepniesz konto zrobione na xboxie pod neta to powinno samo się pokazać że masz :)

+ Kupiłeś Xboxa na Allegro ?

Opublikowano

Ja miałem tak samo jak założyciel tematu. Kiedy wyskoczyło mi o tym czy chcę przetestować okres próbny Live Gold to "krok" później kazało mi wybrać formę płatności. ( jakieś E-mail do mojego konta paypal ). A moje X-pudło jest nowe i kupywane w RTV Euro

1312975650-U377295.png

Sygna by

Pafio

Zbieram Plusy +

Opublikowano

Nie pisz drugiego tematu o tym samym. Scalam te Twoje tematy jak coś.

8wjJf.jpg

by vPaN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...