Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Lista] Co chcecie wiedzieć ?

Gość Teski.

Chcesz poradniki pomocne przy tworzeniu serwera cabala?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie chcecie ujrze? ode mnie poradniki?

• O tworzeniu serwa cabala
    • O cheatach
    • Do gry
    • Inne (napisz w postach)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może troszku spam ale chce wiedzieć które poradniki wam się bardziej przydadzą ;D

Sorry za nazwe tematu ale na początku miało być czy chcecie żebym zrobił jakieś poradniki o tworzeniu serwa cabala

Opublikowano

Słuchaj, wszystkie twoje poradniki są skopiowane z innych for , więc to jeden wielki plagiat, a ty się bezczelnie pytasz co masz za poradniki robić, jak nie są twojego autorstwa, a jak się nie mylę plagiat jest karalny , więc nie zdziw się jeżeli na twoim koncie pojawią się ostrzeżenia inaczej mówiąc warny. Tak w ogóle (Bez urazy) tych poradników nikt nie czuje, szczególnie ja to tak widzę.

Opublikowano

CO?! Ty mnie oskarżasz o plagiat? :)

Hahaha :) Sam je pisałem LOL! :D

Wiem że bez sensu temat ale no...

Podrzuć linki do tych niby orginalnych tematów mądralo...

Te o Macro i Texturach są mojego autorstwa w 100%

a te wallhack i xtrap bypass to racja - tylko że napisane moimi słowami i po "polskiemu" :) Niektórzy nie wchodzą na te fora

Opublikowano

Najlepiej to wszyscy zbijmy się i napiszmy jeden porządny temat o wszystkich klasach :D Ja, smson, draraki i cheaterman i ordix wyśle wam info na pw jak wrócę do domu.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...