Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Programisty w Metin2, w przyszłości inne platformy

SeQa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nasza ekipa składa się obecnie z trzech osób - webmastera i zarazem sponsora serwera, programisty (głównie przy serwerze WoW, mniejsze doświadczenie przy Metinie) oraz mnie.

Zamierzamy zrobić sieć serwerów gier (na wielu płaszczyznach). Zamierzamy zacząć od prywatnego serwera Metin2. Nie jest to jednak konkretne postanowienie - wszystko zależy od m.in. Ciebie (programisty/pomocnika itp.) i Twojego pomysłu. Bardzo chcielibyśmy m.in. jako pierwsi w Polsce (na większą skalę) stworzyć serwer typu Role Play w GTA IV, niestety jednak na dzień dzisiejszy byłoby to utrudnione, patrząc na stan dostępnych multiplayerów GTA IV, dlatego najpierw moglibyśmy zająć się serwerem RP w GTA San Andreas (korzystając z multiplayera MTA - większa funkcjonalność), Mamy w tym ogromne wręcz doświadczenie. Tak samo w przypadku innej gry - Counter Strike. Tutaj akurat nie ma większego problemu od strony programistycznej, dlatego uruchomienie serwerowni CS nie byłoby zmartwieniem, lecz nie zaprzątamy sobie tym głowy bez odpowiedniej, pewnej ekipy.

Podsumowując - wszystko w swoim czasie. Jak już pisałem na początku - jesteśmy otwarci na wszelkie pomysły, możemy wystartować np. z dwoma projektami na raz, jednak najpierw musimy mieć pewność co do ekipy i jej zaangażowania. Nie wystartujemy z żadnym projektem bez dokładnego przygotowania.

Posiadamy/oferujemy:

• wsparcie webmasterskie
  • dobry serwer (szczegóły mogę podać prywatnie)
  • doświadczenie w dziedzinie gier, multiplayerów
  • ciekawą atmosferę
  • rozpatrywanie wszelkich pomysłów

Oczekujemy:

• profesjonalnego podejścia do tematu
  • zaangażowania
  • pomysłowości

Kontakt:

GG: 11237401

23syzwz.jpg

Opublikowano

Siemanko mialbym pare pytan do ciebie, cczy istnieje moze jakis kontaky pw typu gg, skype? jak co moje gg: 19863039

@edit

Sry juz widze kontakt pod spoilerem moj fail :P

Opublikowano

Siema zgłosiłem się na skype :) czekam na odpowiedź

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

yyy a przypadkiem od tego nie jest temat ?

http://www.mpcforum.pl/topic/565082-poszukujesz-gm-testera-chcesz-zostac-gm-poszukujesz-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera-pisz/

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@up: Nie, bo ja poszukuję programisty wcale niekoniecznie do tylko i wyłącznie Metina, lecz do całego projektu serwerowni.

23syzwz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...