Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Bocić i expić?

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam ninje 18lvl na Monastyrze . I chciałbym się zapytać gdzie postawić ,żeby expił dobrze . 2 pytanie gdzie sobie Bocić ,żeby był dobry loot?

I ostatnie 3 gdzie będzie się dobrze expić na wyższym lvl i przy okazji lootać .

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

jedziesz na dzikusy od razu. Kup zbrojkę na 18 lvl +7/+8/+9

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

jedziesz na dzikusy od razu. Kup zbrojkę na 18 lvl +7/+8/+9

Tak ale kasy nie mam ;/ mam eq całe +6

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Jak ni masz kasy to zaprzysiężone ew. małe grupki dzikusów, tzn. ustawiasz na bocie żeby brał po 2/3 grupki max i jedziesz.

h6IduA1.png

Opublikowano

Idź do m1 bo tam są większe grupki Zaprzysiężonych.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Albo przy portalu w m2, albo m1 na zaprzys tam większe spoty + są se-rang, mi-jung, eun-jung i są komandory. Albo zrób mentala 10 lv i na imha, po czym eq na ninje i m2 na dzikusach.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

oj tam dzikuski ogarnie ja tez ogarnialem staty rowno wit i zrecznosc i spot na klate

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Idz na metki 15 / 20 / 25 lvl lotaj ku sprzedawaj kup zbroje na 18 +9 i idz na dzikusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...