Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LOG

Michaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeszcze dzisiaj gralem i bylo wszystko ok ale teraz jak uruchamiam gre pojawia mi sie cos takiego (ss nizej) powylaczalem niepotrzebne programy ale nie pomoglo

logyt.png

Opublikowano

Z tego co tutaj wynika to masz zainstalowany jakiś program, dodatek, który blokuje Ci odpalenie gry. Reset kompa lub reinstall gry nie pomógł? Wgrywałeś coś do folderu z C9?

Dostęp do gry mogą Ci również blokować programy typu Antyvirus, skype, steam, gg itp.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Albo cheatengine, jeśli masz takowy program to migusiem go odinstaluj.

Opublikowano

robilem juz reinstal pomoglo dopuki nie wylaczylem gry :/ nie posiadam cheat engine a skype steamy orgin xifre i antyvira tym podobne mam powylaczane

Opublikowano

Spróbuj zeskanować komputer, nie wiem czy pomoże, ale może wykryć jakieś złośliwe oprogramowania które blokują dostęp.

Opublikowano

poreinstalowalem jeszcze pare razy zrobilem tego skana i jak na dzien dzisejszy nie wywala :)

@ hehe :D moze ^^

Opublikowano

Wyłapuje wyłapuje :) Mi np. jak mam bota do shakes&fidget wyskakuje log :) Powyłączaj wszystko co zbędne zostaw tylko grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...