Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Miss f. vs Caitlyn?

Schettesune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak jeżeli chcesz grać:

Mf, bardzo łatwa postać, łatwo zgarnia farmę, na W dostaję spory boost do AS. Można też łatwo zabić.

Caitlyn, trochę trudniejsza postać, lecz bardziej potężna od MF. Pasywka <3. Posiada jeden z największych rangów ( zasięg broni ) w grze.

efbiaj2.jpg
Opublikowano

@up

nie rob sciemy kazda postac jest bardzo latwa tylko moze ty masz jakies klopoty... kazda postac moze miec taki sa earn fragow na twoim miejscu polecam bardzo taniego nunu 450 PZ na nordic east na north America 450 IP :)

Opublikowano

@up

... polecam bardzo taniego nunu 450 PZ na nordic east na north America 450 IP :)

@UP Stivir

Umiesz czytać temat ?Piszę Mf vs Caitlyn. Przepraszam Cię bardzo co to ma do rzeczy North america do N/E , przecież IP/PZ to samo znaczy tyle , że w innym języku ... , tak się nie wymądrzaj .Nie jest każda postać łatwa , to się naucz w parę Sek . combo na Le Blanca na rankedzie . Jak Ci wszystko takie łatwe ... Lub ogarnij Lee sina odrazu na pvp ranked .

Polecam Mf , lecz jej nie lubię , jeśli jesteś początkujący/a to wybierz MF , na e - slow (Ale za przeproszeniem gówno daje , łatwo uciec z tego ) łatwa farma z E , dobra prędkość ruchu jak uciekają Ci ludzie z last hitami kupujesz buty trójki i loozem łapiesz . W dobry AS.Co o Caitlyn też złego nie powiem , dobry pasyw i dobry zasięg .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

oj ne mówcie ze kazd jest latwa, bo zalezy kto jak gra. Ja osobiscie polece ci miss f, z deka na twoj lv wydaje mi sie, ze bardziej ogarniesz.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...