Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Crash'e CA

Artursi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po dzisiejszym spatchowaniu sie combata mam caly czas crash'e ;/ A wyglada to tak , wlaczam ca -> loguje sie -> wchodze w room -> wchodze do gry -> gram jakąś minute i mam crash'a do ekranu , myslalem ze to jednorazowo wiec wlaczam od nowa ca i jednak w ciagle mnie wywala nie idzie pograc ani nic. Wie ktoś o co chodzi ???

Na poczatku tego tygodnia sciagłem nowa instalke z 1.5GB i chodziło elegancko a po dzisiejszym patchu mam crashe Pomóżcie

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Dzisiaj nie było żadnego patch'a tylko wczoraj i od tamtej pory mają jakiś problem z łączeniem, jak dzisiaj patchowałeś jak nikt tego nie może zrobić?

Opublikowano

Ja mam ten sam problem ardix :D .

Coraz częściej zdażają się mi crashe .

Gdy dostałem crasha postanowiłem wyłończyć

zaporę , 135 Kilii noi crash -.-" ..

no wtf .. co ten NEXON odpierdziela ?

btw . gdy zresetuje łącze parę razy to coś da ?

.png

by Me

Opublikowano

Wątpię, że coś da jak tu raczej u Nexon'a wina leży. Nie wiem spróbuj zresetować, zmienić IP ale to raczej nic nie da.

Opublikowano

Dzisiaj mi sie patch włączył bo wczoraj nie grałem :)

Ale skoro to wina nexona to ja raczej nic nie moge na to poradzic ? tylko czekac az nexon sobie z tym poradzi ? tzn za miesiac dwa ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Niewiadomo kiedy naprawi ale powinien to zrobić w najblyższym czasie. Jak nie to trzeba czekać do środy.

Opublikowano

Niewiadomo kiedy naprawi ale powinien to zrobić w najblyższym czasie. Jak nie to trzeba czekać do środy.

jakiej środy :/ . Piszą że zrobią to w 24 h :)

Opublikowano

Kurwa mac albo ja mam cos zjebane albo ten caly nexon jest zjebany , dzisiaj sciaglem instalke na nowo bo myslalem ze cos mam na tej starej wiec sciaglem i zainstalowalem na nowo combata , zapory wylaczylem wchodze do gry no i kurwa crash no ja pierdole co jest grane ? tak to mnie wkurwia ze szok. wiecie o co chodzi czy nie ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

u mnie tak samo jak 2@up ;/ nie wiem co jest grane a przez Game Boostera ktos gra ? tez takie crashe ?? bo wgl nie idzie pograc ;/;/

Pobrałem Game Boostera 3.4 i działa ;P nie ma tak czesto crashy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...