Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SvWorld [250 slotów] 24/7 Dedyk 24 GB RAM, Survival+Wojny Gildii+Igrzyska Śmierci[Survival Games]

Mr Piranessi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP: mc.svworld.pl

ts3 serwera: ts.svworld.pl

Nie ma LWC (skrzynki można chować w gildiach)

Serwer został otwarty dzisiaj o 15:00 [26.07.2012]

Można uzyskać na serwerze rangę V.I.P., lub Super V.I.P. wspierając serwer dotacją.

Na serwerze SvWorld panuje miła, jednocześnie bojowa atmosfera

^^,

gra na nim polega na przetrwaniu, bawieniu się, spędzeniu czasu w fajny sposób, robieniu gildii itp.

Typ rozgrywki: Survival+Factions[wojny gildii]+Survival Games [igrzyska śmierci]

Sloty: 250

Warto zwrócić uwagę na ilość RAM'u, łącze [100 mbps] oraz procesor, który posiada serwer, zapewnia,że serwer nie i nie będzie mieć lagów.

Ilość RAM'u przydzielonego na serwer: 24GB

Procesor serwera: Intel i7

Częstotliwość: 4x 2(HT)x 2,66+ GHz

Założycielami serwera są: Piranessi, AramekPL.

Opublikowano

dupa serwerowa .. ? jak masz internet 0.5 mbit/s to się nie dziw, jakoś inni lagów nie mają... jeżeli serwer posiada łącze 100 mbit/s, 24GB RAMu, i 4x 2ht x 2..66 GHz... NIKT INNY NIE MA LAGÓW, Z TYCH CO MAJĄ INTERNET PONAD 1MBIT/S !!!

Opublikowano

Fajny serwer szkoda ze malo osob i jeszcze niema mcmmo ale jeszcze dzis pewnie wgra POLECAM

Zmieniam zdanie

Jakies neosy wbily na serwer i zaczeli zadawac glupie pytania 1 mnie sie spytal ile mam lat napisalem 10 zaczeli mowic ze jestem pojebane dziecko pozniej jeszcze zażartowałem ze mam xraya i tak od zachcianki admina dostalem perma abczanic.png

Wbilem na skype Admin sie spienil szybko zaczal mnie przepraszac i dostalem ub

Po ponad 5 godzinach na serwerze Kiedy budowalem baze i kopalem Wbil 2 zalozyciel serwera chcialem mu zglosic co sie stalo

On zaczal mi grozic i kazal mi wbic na ts3 wbilem napisalem do niego zeby dal mi 1 min bo slucham muzyki i musze podlaczyc sluchawki na to admin napisal trujesz mi dupe masz bana po 1 min dostalem perma na serwerze

Poza tym admin tepa graczy w jakies dziwne miejsca i do innych graczy 20120729163139.png

Jeszcze zabija normalnych graczy T_T tutaj macie ss 20120729155048.png

HAHA admin jeszcze na ts3 mnie przezucil i powiedzial ze ma to w dupie i napisze ze to nie prawda Wszystko jest na SS OGARZE Brawo dla ciebie

Opublikowano

Ta osoba jest chora psychicznie, chce ta osoba ze mną porozmawiać na ts3, a gdy już jestem, każe mi czekać, aż przesłucha muzyki, JA MAM NA NIEGO CZEKAĆ? jego opinie są warte tyle co "gówno w kiblu, po kolacji"

Opublikowano

Ta osoba jest chora psychicznie, chce ta osoba ze mną porozmawiać na ts3, a gdy już jestem, każe mi czekać, aż przesłucha muzyki, JA MAM NA NIEGO CZEKAĆ? jego opinie są warte tyle co "gówno w kiblu, po kolacji"

napisalem na chacie ts3 poczekaj 1 min wylacze muzyke i podlacze sluchawki i to ty zaczeles sie do mnie pluc i miec mnie w dupie Nie jestem chory psychicznie mozy ty potrzebujesz lekarza nie ja Jak bys chcial porozmawiac to bys poczekal 1 min a ty w dupie mnie masz wszystko co jest na zdjeciach to prawda moze jeszcze napiszesz to Falsyfikaty Szacun dla ciebie a mysalem ze mozna normalnie pograc a tu lipna administracja T_T

Opublikowano

Olej szkoda że nie wspomniałeś o twojej genitalnej konwersacji gry piranessi opuścił serwer a ty twierdziłeś że jest na vanishu ze względu na to że nie było Piranessi left the game. Serwer jest dobry mało graczy bo dopiero co otwarty. Sprawa inna dziwne to jest że dostałeś bana za tekst mam x-raya ;p? Do sądu byś poszedł powiedział jestem winny i w więzieniu tłumaczył że se jaja robiłeś?

Opublikowano

Skoro wspominasz o prawie sadzie i policji taki 1 ladny ss wy mi grozicie ze policja zajmie sie ta sprawa ? BUHAHA ze co takiego zrobilem Napisalem na mpcforum jaka jest prawda ? moze jeszcze Kokosza wezma na rozprawe na swiadka ? Jestescie zalosni poprostu

policjaxd.png

Górny post 2 ma już 2 lubie a dlaczego bo to prawda to i tak dużo bo komu chce sie klikac like it tym bardziej bez powodu

Opublikowano

Admini Zabijają Graczy Na Serwerze Nie Polecam ...

Do Dupy Taki Serwer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I Jeszcze Bym Chciał Dodać Że Admini Rozdawają Itemy

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dobra Aramek zabil brodacza dla zgrywy to jego kumpel wie ze nie powinien ale to tak nie bylo ze do kazdego tp i dedal ale Co do Piranessi cala prawda i lepiej uwazajcie na niego :D

Opublikowano

Serwer jest smieszny nie polecam wcodzic chwala sie maszyna chociaz laguje serwa admin rozdaje itemy gildii Alpengold admini nie ogarniaja to co trzeba tylko sie bawia np rozdaja exp.P.S jak wbijecie na serwa lolex07 to jest ciota wiec nie zadawajcie sie z nim pierw mowil ze bdzie chcial do naszej gildii a potem wywolal wojne:)Nie polecam serwa

Zadnych igrzysk smierci niema :) wpisane dla zabawy

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Opublikowano

Nie polecam wchodzić admin rozdaje swoim "pupilką" diaksowe ulepszone itemy np. miecz z wszystkim na 120 lvl.

Ogólnie ściny co chwila, hakerstwo i dziecinna administracja która nie ogarnia tylu osób..

Pozdro Wrrr.

Zaszły zmiany na lepsze :)

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...