Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przenoszenie Smite na pendrive ?

MultiArraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanko odnośnie Smite czy dało by sie tak zrobic aby cały plik skopiować na pendrive i przenieść na inny komputer,poniewarz na moim kompie gra pobiera sie ok 1h i niestety wyskakuje error ,a potem Crash dialog probowałem 3 razy reinstall i nic, a u kolegi juz 3 dzien sie pobiera i niecałe 50% ładowania.Więc mam pytanie czy nie dało by sie przenieść całego katalogu z Grą aby u niego wszystko działało?? :huh:

Pozdrawiam! ;)

PS.Mam 1 klucz do oddania . :)

Opublikowano

Witam.Mam pytanko odnośnie Smite czy dało by sie tak zrobic aby cały plik skopiować na pendrive i przenieść na inny komputer,poniewarz na moim kompie gra pobiera sie ok 1h i niestety wyskakuje error ,a potem Crash dialog probowałem 3 razy reinstall i nic, a u kolegi juz 3 dzien sie pobiera i niecałe 50% ładowania.Więc mam pytanie czy nie dało by sie przenieść całego katalogu z Grą aby u niego wszystko działało?? :huh:

Pozdrawiam! ;)

Tak, da się.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

tak mi się zdaje, że to nie zadziała. Pamiętam jak u kolegi kiedyś chciałem też przenieśc gre mmorpg przez płyte, to u niego nie działała.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

OK,tylko jak przeniosłem to nie działalo u kolegi ,napiszecie jakie foldery mam przenieść ?

Cały folder główny "Smite" ze wszystkimi plikami. Czyli tylko jeden folder kopiujesz- "Smite".

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

OK,tylko jak przeniosłem to nie działalo u kolegi ,napiszecie jakie foldery mam przenieść ?

Musisz wszystkie foldery przeniesc, inaczej nic nie zdzialasz.

Opublikowano

Stwórz skrót na pulpicie:

"X:\Tu gdzie masz szmajta\Hi-Rez Studios\HiRezLauncherUI.exe" game=300 product=17

Heheszki.

Opublikowano

Pozdrawiam! ;)

To oddaj 1 kod : ]

one_piece_anime_1600x1200_wallpaper_9674

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, też próbowałem zanieść do kolegi.

Zainstalowałem grę z instalki i wyłączyłem patcher, następnie wkleiłem pliki z pendrive i nie działało, ściągało ponownie.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Równie dobrze możesz cały czas mieć Smite na pendrive, jeżeli szkoda Ci miejsca na kompie - taka mała, ot rada.

Próbowałem ale Wyświetla sie błąd bo nie mozna instalowac na kingstona:/

PS.Prosze o odpowiedz!

Ten kto pomoże otrzyma klucz po aktywacji bedzie mogł jeszcze 3 komus oddac !

Pozdrawiam!

Opublikowano

Gier Mmorpg nie da się przenieśc na inny komputer, możesz jedynie przenieśc instalke, z której i tak kolega będzie musiał pobrac sobie gre.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...