Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile dni trwa ban za ...

Kamilou3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile dni trwa ban za używanie m2bob ? Konto stało na wysepce w m1 i używało FishBota ;/ Teraz patrze coś nie działa, loguje się i ban :( Ile dni to może trwać ? Raczej nikt mnie nie wykrył, chyba, że GM bo ja głupek na niego nic nie ustawiłem a na graczy miałem, że jak ktoś jest blisko to relog. Tak więc opcje podkablowania przez gracza wykluczam ... :(

@EDIT :

Da się sprawdzić na jakim koncie e-mail było zablokowane konto ?

Opublikowano

za używanie cheatów, botów lub hacków czyli wspomagaczy jednym słowem jest Perm ;)

Oczywiście musi być dowód okazany, że takiego wspomagacza używaliśmy.

Powinna być informacja wysłana na Twój e-mail o zablokowaniu konta, powodzie i dowodzie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

kiedyś za hacki boty bugi itp. były bany na 21lat bo inaczej nie umieli ^^. Ale teraz pewnie już zakładają na stałe

Opublikowano

Powinna być informacja wysłana na Twój e-mail o zablokowaniu konta, powodzie i dowodzie.

Właśnie nie pamiętam na który e-mail miałem konto ;/ a na tym takim naj. nic nie ma ;/

Legenda
Opublikowano

Wiadome, że ban na stałe. Przecież oszustów nie będą głaskać po główkach.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ale czytałem gdzieś, że jak ten cały Hack Shiled ( czy jak go zwał ) wykryje to tylko na mies. a jak gracz nakręci film to 4ever

Opublikowano

Ja dostałem bana przez HS. Wykrył Boba i mam na miesiąc. Koło 30 lipca powinni już odblokować. I jak HS blokuje to nie dostajesz maila z informacją o blokadzie. Musisz sam napisać do nich. Ale pamiętaj że z maila na którym było zarejestrowane konto :>

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...