Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HouseCraft Surwival 100 % Bez dzialek :)

rydzyk1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, napiszę recenzję o tym serwie bo jest wart tego żebym coś o tym wspomniał.

Ok zacząłem grać wczoraj, wszystko fajnie rydzyk199 po moim narzekaniu że nie da się kopiować itemów pozwolił mi używac x-raya oraz fly hack.to ja się cieszę i ciśne na x-rayu, założyłem gildie i gramy w 3.

Ok teraz nastepnę zaatakowała nas inna gildia, oczywiście wybroniliśmy. Lecz wtedy admini wkroczyli do akcji(my kontrowaliśmy)rydzyk na creativie ze swoim wyjebanym łukiem bronił ich bazy. Zabił jednego naszego w diaxowym eq, a oni sobie to zabrali, mnie też zajebał, ok co dalej

Zaraz potem oni atakują i przejmują nasz zamek, spoko.

Potem wkurwiony dzwonie do rydzyka i on oddaje mi itemy, my znowu w full eq diaxowym idziemy atakować, lecz co się dzieje? kochani admini dali mu takie eq że na hita nas zabija w diaxowym eq i full życia :) a on sam jest niesmiertelny

Dobra tak więc serwer jest dobry ale nie polecam go ponieważ administracja jest do dupy.

Podsumowując jeśli chcecie być Jeba*** w dupe to zapraszam na serwer :)

Jakieś pytania? Zapraszam na skype : Psychol1997

Dołaczam screen że rydzyk usunie mojego posta na forum :> http://iv.pl/images/53015891172837994381.png

x

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...