Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PlaySro

helenka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z playsro odpalam launchera i nie włącza się on lecz wyskakuje błąd:

"The server is undergoing inspection or updates.Connect to www.playsro.com for more information"

Był temat juz tez z tym problemem ale nie ma nic w nim xD

Próbowałem już na nowo clienta ściągnąć z oficjalnej strony ale nic :(

Prosze o pilną pomoc za pomoc z góry dziękuję.

Opublikowano

Chodzi o serwer Heaven z tego co wiem dużo osób ma ten sam problem, ja również.

Poniższe zdanie jest fałszywe.

Powyższe zdanie jest prawdziwe.

Opublikowano

Witam widze,ze kazdy ma ten problem.zuwarzylem,ze to jest zaleznosc od systemu windows,u mnie raz dziala raz nie.wiec tez poszukuje dobrej podpowiedzi co z tym fantem zrobic.Pozdrawiam

Opublikowano

Według błędu opisanego w pierwszym poście to inspekcja , mówiłem wiele razy nie sugerować się tymi statusami na stronach , często nie pokazują kiedy np. serwer off czy coś . Czekaj inspekcja pewnie minie szybko i tyle.

Opublikowano

hamachi to dodadkowy program ktory instalowalo sie by grac na pierwszych serwerach silkroada czy metina 2.... wejdz w panel sterowania i tam z programow go odinstaluj, a dodatkowo usun folder gdzie byl on zainstalowany :)

helenko jako ze grasz na zeusie dziala on bez problemu... jesli po odinstalowaniu nie pomoze powiedz mi pewne rzeczy:

*robilas cos w pliku host ostatnio ?

*jaki system ?

*posiadasz dodatki windows takie jak service packi i net frameworki ?

*jaki antywirus ?

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

hamchi mam usuniete tzn. jedyne jakie mam to w dysku C w folderze z windowsem w plikach win32

-antywirus avast

-pliki host? co to ? ale nic w niczym nie grzebalem:D

-system win. XP

-dodatki service pack

-net flamework kiedys instalowalem z rok temu

I jak cos to robileś* xD nick tylko taki byle jaki :D

Opublikowano

problem polega na tym ze kto kozystajac z modemow iPlus,Orange i tak dalej one powoduja to ze nie mozna sie polaczyc robia blokade i trzeba miec fart lub sie znac na tym i lepiej skonfigurowac polaczenia.pozdrawiam .....sorry za bledy..

Opublikowano

u mnie gra zasowa na win xp servis pack 3 net.framework 4 ale on jest potrzebny tylko do bota. oczywiscie tez mam problem z polaczeniem sie do gry bo korzystam z iPlus modem a one cos per....na radiuwce madkom jest oki,czy sieciach wi-fi.czasem pomaga program Auslogics BoostSpeed,ustawia mi polaczenia internetowe.tez szukam jakiejs glowy do pomocy by to ustawic wszystko.podobno to przez servery DNS ale tylko tak slyszalem.

Opublikowano

Macie przepuszczonego Silkroad'a w firewall'ach itp. ? Samo wyłączenie programów ochronnych nie zawsze pomaga i trzeba dodać reguły.

Opublikowano

Również tak mam odpalcie silka jako administrator kilka razy . Ja nie raz miałem że mi się start nie pokazywał czy że inspa. Uruchomcie kilka razy launchera i git . Uruchomcie plik PlaSro , a nie silkroad.

Opublikowano

Również tak mam odpalcie silka jako administrator kilka razy . Ja nie raz miałem że mi się start nie pokazywał czy że inspa. Uruchomcie kilka razy launchera i git . Uruchomcie plik PlaSro , a nie silkroad.

zgadzam sie z powyrzszym tekstem tesn sposób jast najproetrzy i czesto dzila,a co do firewall to nie musi byc tam dostem to jest bez roznicy zupelnej. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...