Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sklep albo coś podobnego do tego produktu

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję sklepu gdzie mogę dostać "Lambrini". W Anglii było to w każdym sklepie, a że to jest produkt włoski to myślę że jak dobrze poszukam to znajdę.

Mogą być sklepy w całej Polsce, jestem w stanie dać za tą chwile rozkoszy wiele.

Znacie takie sklepy albo coś podobnego do niego? Wstawie opis jakiegoś typa który opisał ten trunek:

"Z pamiętnych czasów mojego pobytu w Londku, warto wspomnieć o pewnym trunku, którego nazwa wśród moich znajomych od razu powodowała uśmiech i kojarzyła się ze mną. Lambrini - niezwykłe wino, za niezwykle niską cenę :). Nie jest to jakiś zwykły "jabol", ale bardziej "gruszol" :). Niestety w Polsce wszelkie wina, produkowane z owoców innych niż winogrona, kojarzą się z tanimi winiaczami wydawanymi spod lady przez panią Elę. Tutaj mamy do czynienia z wyjątkowym cydrem, lekko gazowanym, o wyjątkowym smaku gruszek, który na dodatek nie odbija siarką. Kto będzie miał okazję, niech spróbuje tego gruszecznika. Polecam."

A tak wygląda:

lambrini_org_75cl.jpg

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

o to chodzi że tylko angielskie sklepy mi wynajduję a że niektóre "BSS-y" u was w miastach może to mają dlatego pytam ;) A wiem że wsród młodzieży to może być znane :D

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...