Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Szybki zabójca

Rastman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

* zabójców

Masz 6500 , to polecam Ci talona .

1. Doskok z Silence

2. Krawienie z Q

3. Slow z W

4. Ulti i każdy papier / ad carry , no większość postaci schodzi na to combo.

Talon jest za 6300

Opublikowano

Popieram talona ale na mida (rankedy) bo jest kontrą na dużą ilość apeczków. Mam talona i nie żałuję :) kolega wyżej wszystko wymienił.

1337

Opublikowano

Również polecam Ci talona w bardzo szybkim tempie potrafi zabić przeciwnika nie tracąc przy tym życia :) Kupuj talona.

efbiaj2.jpg
Opublikowano

Polecam tak jak UP , Talon sam posiadam i nie pożałuję , że kupiłem .Slow na W <-Dobrze tym się farmić , Q - Większy hit , efekt z opóźnionym zapłonem , coś jak ignite , E - Uciszenie .

Combo na Talona:

2 Skill 3 Skill 1 Skill Ulti , śpi ;D

Jeśli chodzi o szybkie zabójstwa to Le Blanc jest w tym bóstwem , ponieważ od 6 lvl Combo za całe hp :) Polecam również Akali , Dobry ult do gonitwy .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

A jeśli chciałbyś tańszego zabójce polecam Katarinę, także dobre skille, jeśli jesteś nafidowany to prawie każdy leży na kombo typu : W, cios, E, Q, R (wymieniłem tutaj kolejność skilli)

Opublikowano

Akali.Dobrze się sprawuje na topie\midzie.Ładne ganki od 6lvl.Znika+slow=W.Świetne combo.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@UP Akali jest dobra ,trzeba ją ogarniać ; D

Można ją robić solo topa .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Skoro szybki zabójca to polecam talona.

Łatwy system ucieczki, dość łatwa farma. Możesz nim iść na topa, jungle, mida. Na midzie jest kontrą dla niektórych. Przy odpowiednim buildzie ma dość duży dmg.

Opublikowano

Skoro szybki zabójca to polecam talona.

Łatwy system ucieczki, dość łatwa farma. Możesz nim iść na topa, jungle, mida. Na midzie jest kontrą dla niektórych. Przy odpowiednim buildzie ma dość duży dmg.

i pochuj spamisz juz 5 osob wyzej to samo napisalo.

Vayne

Fizz

Ahri

Akali

Kennen

Opublikowano

Ja Ci polecam Irelię . Świetna na solo topa, świetny lane sustain i bardzo dobre skilla, do tego niske cd'ki i nie ma problemów z maną.

Prócz niej preferuję również LB . 2 najlepsze combo w grze :)

Opublikowano

@up xx, tak w ogóle, to czemu spamicie tym talonem, skoro 1 napisał nie trzeba 375602358 postów o nim, to nie jest dyskusja o danej postaci, tylko chcemy pomóc koledze?

@top, jak mogliście, nie poleciliście najlepszego zabójcy (według mnie)

Shaco. Shaco, jest znakomitym zabójcą.

Plusy :

• pasywka <3 (+20% większy dmg, jeśli bijemy kogoś w plecy)
  • dobry system ucieczki, nie chcesz się bić? Nie ma problemu wciśnij Q :D
  • pacynki, nawet dobry dmg, przydatne, gdy czyhamy w krzakach lub jesteśmy w jungli
  • klon
  • slow

Opublikowano

@up

Tak to teraz opowiedzo shaco szybkim zabojcy w late game gdzie podbiegnie do talona i w 2 sekundy spłynie.

@topic

Akali też polecam tylko ona jest dobra z DOBRYM buildem jak ktos owy ma moze sie dizelic

1337

Opublikowano

@up, akurat wł mi się muzyka i było "hahaha" i tak samo Ci odp, bo nie znam odp, nigdy nie grałem/nie widziałem shaco vs talon, więc Ci nie odp.

Jedynie mogę twierdzić, że shaco wygra, bo co z tego, że talon da mu silence, shaco to ad. Tak samo talon może być niewidzialny na ulcie, a shaco z Q może być niewidzialny.

Ps jeszcze napisz poprawnie swoją wypowiedź, bo takie masło maślane z tego wyszło...

Opublikowano

pierdolic to shaco to jebany shit w teamfighcie zeby nowego tematu nie robić to jak ktoś ma tego builda do akali to niech śle

1337

Opublikowano

Ja bym ci polecił LeBlanc na mida nie ma takiej postaci jakiej LeBlanc sie skontruje na midzie :)

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Opublikowano

pierdolic to shaco to jebany shit w teamfighcie zeby nowego tematu nie robić to jak ktoś ma tego builda do akali to niech śle

Uzasadnij swoją wypowiedź + zostałeś zgłoszony.

Opublikowano

@up, akurat wł mi się muzyka i było "hahaha" i tak samo Ci odp, bo nie znam odp, nigdy nie grałem/nie widziałem shaco vs talon, więc Ci nie odp.

Jedynie mogę twierdzić, że shaco wygra, bo co z tego, że talon da mu silence, shaco to ad. Tak samo talon może być niewidzialny na ulcie, a shaco z Q może być niewidzialny.

Ps jeszcze napisz poprawnie swoją wypowiedź, bo takie masło maślane z tego wyszło...

Kuzwa, Shaco wygra... Na pewno... Talon go sciagnie przed koncem silenca, wiec nie pieprz glupot.

@topic

Na chwile obecna najszybszymi zabojcami sa

Talon, lb, Akali, Fizz.

Oni sciagaja wszystko na combo (oprocz pure tankow)

Opublikowano

Popieram @up co do najszybszych zabójców ale w kwestii Shaco vs. Talon nie mam pojęcia kto wygra :/

Najlepszymi zabójcami są Nukerzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...