Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.2.5][ModPack] ApkoboxV1.1 by Apko223PL

apko223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema oto mój pierwszy modpack mam nadzieje że sie spodoba ;D

Mody: Mo ' creatures

Dan's Extra Mobs Mod

Jammy funiture mod

Balkon Weapons Mod

Starting Inventory

Craft Guide

CraftingTableIII

TreeCapitator

InvTweaks

Rei's Minimap

Optifine

( Plus mody niezbędne do wgrania wyżej wymienionych )

Link: http://www.mediafire...g1nq280puw18nie

Skan: http://imgur.com/WGVp4

Plik związany z instalacją w linku

Film o ModPack'u : http://www.youtube.c...h?v=H4X9iJBGEXE

Pozdrawiam Apko223PL!

Proszę o zdjęcie tych paru %

:D

Opublikowano

nie żebym cię krytykował lub obrażał ale ja mam te wszystkie mody w mojej paczce <_< oprócz dan's extra mobs... mam 19 modów...

trol.png
Opublikowano

nie żebym cię krytykował lub obrażał ale ja mam te wszystkie mody w mojej paczce <_< oprócz dan's extra mobs... mam 19 modów...

Są to popularne mody są w prawie każdej paczkce -.- Pozatym twój temat został założony 25 wtedy równierz opublikowałem na youtube że wyszła moja pierwsz paczka modyfikacji więc wątpie żeby to było coś w rodzaju kopi twojej paczki :D

Opublikowano

Myślisz ,że zrobisz paczkę i jak ktoś ma podobną to od razu kopia? To są popularne mody więc...

Wracając Paczuszka fajna ,ale dodaj trochę kolorów ,czcionkę , linki w code i od razu ładnie wchodzi w oczy. :)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Myślisz ,że zrobisz paczkę i jak ktoś ma podobną to od razu kopia? To są popularne mody więc...

Wracając Paczuszka fajna ,ale dodaj trochę kolorów ,czcionkę , linki w code i od razu ładnie wchodzi w oczy. :)

Dzięki za podpowiedzi oraz ciesze się że paczka ci się podoba zachęcam do czerpania dalej zabawy z mojej paczki :D

P.S Dodałbym opisy modów ale nie mam czasu jak dojade na miejsce upragnionego wypoczynku :D postaram się dodac opisy modów :D

• 2 tygodnie później...
Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Paczka fajna tylko, że zaraz będzie 1.4, już jest 1.3, a zaktualizowana pod 1.2.5. Słabo.

Opublikowano

Paczka fajna tylko, że zaraz będzie 1.4, już jest 1.3, a zaktualizowana pod 1.2.5. Słabo.

Wiem trochę za późno się za to wziołem jak wyjdzie 1.4 zrobie nową

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...