Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] zapisanie class

Taishan90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z zapisem class mam max lvl i max prestiż ale jak poustawiam bądź pozmieniam classy to po ponownym uruchomieniu gry się wszystko resetuje usuwanie foldaru player nic nie daje bo statystyki pobiera mi od nich i mi ciągle resetuje classy. Miał ktoś tak może ktoś wie jak to naprawić?

Opublikowano

hmmm to wyglada jakby twojego save nie wysylalo do nich tylko sciagalo twoj stary od nich blad steam moze sam sie naprawi czasami tak jest ze Steam odwala

Opublikowano

wszystko by było ok jak by zresetowanie statystyk coś dawało albo jak by mi class zapisywało a tak przy każdym włączeniu muszę all ustawiać za uwarzyłem ze nawet statystyki są wczytywane zawsze 33k fragow na 13k dedow nie aktualizują się tylko wczytują przy każdym uruchomieniu gry. 3 dzień mi tak odwala stema i krew mnie zalewa

Opublikowano

czyli jak mowilem nie wysyla ci twoich nowych plikow do steam napisz do supportu chyba ze ktos zna na to lekarstwo?? jak masz czas zrob kopie gier zainstalowanych i wywal steama i zainstaluj od nowa chociaz nie wiem czy to pomoze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...