Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crossfire download

end123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam pobralem wczoraj cf z "z8games" i pobralem patche i gdy chce wlaczyc gre to sie nie wlacza tylko zniknie to okienko od patcha i tyle nic sie nie dzieje doradzcie co zrobic albo skad pobrac odpowiednai wersje mam mam wszystkie uaktualnienia karty tego adobe i direx czy jakos tak

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a jakiego polecaicie tego cf bo ja mam cf En a moze sa lepsze wersje co polecacie??

ip nie moge zmienic bo gdy chce sie zarejestrowac to za kazdym razem cos zle wpisuje juz 3 razy probowalem i nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak ale zmień IP 2 sposobem co jest tam podany... To nic nie chodzi o Combat Arms

www.youtube.com/watch?v=ShYl4AzPqnY&feature=g-u-u

Masz tutaj

Opublikowano

Wczoraj jeszcze był no cóż, powiedz mi jaki masz problem przy rejestracji na tej stronie co ci za 1 razem podałem bo bez zmiany IP nie pograsz na CF NA.

Opublikowano

Tak myślałem, zrób to:

1.Włącz zaawansowane ustawienia w ESET (F5).

2.Sieć internet i poczta email.

3.Ochrona dostępu do stron internetowych.

4.Protokoły HTTP i HTTPS

5.Odznacz opcje "Włącz sprawdzanie protokołu HTTP"

Opublikowano

Jakiego masz Windows'a? Hmm... Próbowałeś odpalić CF'a przy odpalonym Gameboosterze? Nie masz żadnych hacków, użyj jeszcze CCleanera.

Opublikowano

nie wiem czy antywirek czegos nie robi moze sciagnij avasta zamiast tego nod czy cos

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...