Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Wallhack

Gość Teski.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj troszkę o cheatach ;d

Raczej każdy potrafi to zrobić ale pewnie połowa użytkowników działu cabal online nie wie o tym czymś ;d

Jak w temacie o wallhacku - jak każdy wie dzięki wallhackowi możemy chodzić przez ściany itp. itd.

Ta wersja wallhacka działa tylko na privach - również tych z xtrapem. Na globie nie działa :) No chyba że z przeedytowanym mainem.

Co będzie potrzebne?:

• Client Cabala
  • MCL Patcher -
    http://www.mediafire...nfv8d7rho7taep2

1. Wchodzimy do folderu gdzie mamy zainstalowanego cabala

Następnie do Data/Map

Kopiujemy wszystko z tego folderu gdziekolwiek w razie jak coś się popsuje (robimy backup)

Pobrany i wypakowany MCL patcher wklejamy do właśnie tego folderu w cliencie Data/Map

2. Klikamy dwukrotnie na MCLpatcher.exe

Pokaże się nam takie okno cmd:

3t0ivd.jpg

Wpisujemy id mapy na której chcemy mieć wallhacka. Wszystko jest opisane.

Ja spatchuje Bloody Ice (01). Jeśli wszystko pójdzie dobrze to pojawi się takie coś:

9av3r1.jpg

3. Po wybraniu wszystkich map jakich chcemy zamykamy okno MCLpatchera i odpalamy Cabala

Efekt:

w6vch2.jpg

Polecam posiedzieć na wieży w port lux :D

Tutorial by Draraki ?

Zakaz kopiowania na inne fora bez mojej zgody ?

@@Edit.

Dołączam skana :)

https://www.virustot...sis/1343291959/

0/41 :) Czyściutki

s09wgg.jpg

Program napisany przez crckd

Opublikowano

No szkoda :D

Da radę zrobić żeby działało ale bez sensu bo będzie dc co 5 minut

Opublikowano

Masz 24h na wysłanie mi pw ze screenem ( wcześniejszą data od napisana tematu) ze zgodą kopiowania z innego forum, bo nie wydaje mi się że crcked z epvp nie pozwoli sobie na coś takiego.

Kappa.

Opublikowano

Tutorial by Draraki ?Zakaz kopiowania na inne fora bez mojej zgody ?

Mam do Ciebie prośbę, na początku sam się do tego zastosuj a potem rób twoje 'Pro elo' poradniki oraz pisz zakazy, powiedź mi jeszcze jedno co chcesz pokazać po przez te poradniki ? bo nie rozumiem.

Pleciesz mi tutaj , że nikt mnie nie lubi , słuchaj to że ty mnie nie lubisz nie oznacza że cała reszta ma mnie nie lubić , zresztą mnie to nie interesuje kto mnie lubi a kto nie, to jest tylko forum a nie żaden świat rzeczywisty, rozumiem żyjesz cabalem oraz forum, no ale nie chwal się tym bo myślę że nie ma czym. Mówisz że nic nie wnoszę na Forum a co mam tak jak ty kopiować wszystkie poradniki z innych for i błagać autorów danego poradnika o pozwolenie ? błagam Ciebie. Aaaa , i jeszcze jedno rozumiem , że pisanie 'Kopiowanie' poradników jest dla ciebie pracą ? bo tak napisałem to rozumiem masz za to płacone ?

Opublikowano

Kocham hejterów ?

Tak się składa że mam pozwolenie na umieszczenie tego tutaj...

Nie wszyscy chodzą po innych forach, ale jeśli tobie coś nie pasuje to won stąd bo nikt cię nie lubi :) Nic nie wnosisz tutaj na forum w tym dziale więc nie wiem nawet po co się tu udzielasz...

Sam byś napisał jakiegoś tuta czy coś pożytecznego tu zrobił zamiast hejtować pracę innych.

Tylko nie wiem z czym mógłbyś podzielić się z innymi użytkownikami bo raczej na cabalu to się mało znasz.

Opublikowano

Hej Hej dziewczyny, takie sprawy to na pw a nie w tym dziale ok ? Koniec.

GordOnix odblokuj pw... Masz za dużo spamu.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...