Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką gre polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jaką byście mogli polecić grę , szczególnie chodzi mi o wyścigi, grałem we wszystkie NFS, więc ta gra odpada ;). Mogą być jeszcze gry FPP albo MMORPG. Za odpowiedzi lajki i 5* do profilu!

Opublikowano

jeśli chodzi o gry MMORPG to może

last chaos, LoL, WoW, Metin2?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

The Darkness III, LoL, Aion, Flyff, Silkroad.

Opublikowano

Mirror's Edge, Turok, Brothers In Arms.

Jeszcze z darmowych polecam Combat Arms, A.V.A, Crossfire.

Opublikowano

Polecam Ci następujące gry:

a. Rappelz (Na poczatek dobra postać to hodowca - OZ, do 30 lvla jakoś dociągnij na questach, jak wbijesz 30 lvl i nie będziesz chciał expić w party w Arid to idz do grot Wulkanusa - dobry exp i PU)

b. Aion (Polecam grę Spiritmasterem - kontroluje żywiołaki Ognia, Powietrza, Ziemi oraz Wody + posiada masę czarów typu DoT

i debuffy. Jak jesteś ogarnięty to ze średnim setem możesz nieźle koxać na PvM jak i PVP :D)

c. MU Online (Tylko pod warunkiem, że nie znudzi Cię powolne bicie lvl'i na prawie jednych i tych samych spotach oraz baaardzo znikoma ilość questów)

d. Vinductus (Gra opierająca się na systemie Dungeonów, które musisz "wyczyścić" z przeciwników. Gra z bardzo dobrą grafiką i grywalnością oraz rozbudowanym systemem zadań (jest ich tyle, że wykonać je wszystkie to cud :P Jeśli na grę masz powiedzmy 1-2 godziny dziennie to gra w sam raz dla Ciebie . Zrobisz 5 dungów i będziesz zadowolony a jednocześnie nie znudzi Ci się tak szybko)

To na razie tyle jeśli chodzi o gry godne polecenia.

Co do wyścigowych to nie jestem fanem takich gier, więc na tej płaszczyźnie Ci nie pomogę :P

Gdybyś miał jakieś dodatkowe pytania w związku z grami, które wymieniłem wal śmiało.

Pozdrawiam

Vene

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Combat Arms - super fps online

+ chodz do naszego działu na mpc poświęconego combat arms

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ARCHLORD ! .

Nie pożałujesz , naprawdę bardzo fajna darmowa gra mmorpg .

Nie dość, że lepsza od wowa , to ma ciekawą fabułe , grafe , skille , i takie tam !

Znajdziesz w niej sporo Polaków ! .

Szczególnie dużo Polskich gildii .

Albo 4story ! .

Też bardzo ciekawa, i fajna gra grałam 3-4lata , ale zakończyłam grę.

W tej chwili , gram 2 lata w Archlorda.. polecam ! ; p

gangnamstylen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...