Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Po minucie gry minecraft się wyłacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przed chwilą instalowałem od nowa mody do minecraft i witki mi opadło do kostek...

Gram, gram, a po około minucie minecraft się wyłacza(nie ma nawet saving chunks).

Mody jakich używam:

MODY

Sorki za ss'a, ale nie mam nerwów tego przepisywać(być może będzie tylko link do ss'a, bo albo ja jestem tępy, albo to temu, że nie miałem do czynienia z innymi takimi forami nie umiem wstawić obrazku, klikam moje media i huj nic się nie wyświetla, ani przycisk do zuploadowania, a ni nic, ale teraz nie o tym;d).

Być może to idzie tym, że reis minimap zainstalowałem do minecraft.jar, a nie mods, ale to napiszę w edycji postu.

Do tego przed odinstalowaniem inventory tweaks przy owcach(nie wiem jak przy innych zwierzętach) pokazywało mi same nogi.

Pozdrawiam i PROSZĘ O POMOC, bo nie chcę kolejnej godziny spędzać, jeszcze jakbym miał co mod sprawdzać 10 min gry to bym kurwicy z marnowania czasu dostał.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

reinstal jawy, spróbój wszystkie mody po kolei usuwać ( usuwasz jeden, dalej nie działa, przywrócasz w wywalasz następny) albo użyj test za pomocą magic lunchera :D jak chcesz go pobrać to gugluj

Opublikowano

A jest magic-launcher non-premium?

A co do javy, to działało wszystko ładnie bez modów i przedtem z modami także

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Odinstaluj trochę modów może za duże obciążenie, albo dodaj więcej RAM'u.

A jaką masz jave 6 czy 7, bo jak 6 to zainstaluj sobie 7 ;)

@edit: 50 post :P

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...