Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dagger vs. Body Co dalej?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam Bodego 47 lvl 2x M4 i juz trochę mi się znudził czy zacząć grać ninją dagger od nowa?

Proszę o rozwinięte wypowiedzi.

Modek nie zamykaj do 14.(wiem że jest temat do tego ale tam nie otrzymam konkretnych wypowiedzi na ktorych bardzo mi zależy)

Dzięki :)

Opublikowano

To jak Ci sie postać nudzi na 47 lvl to nie wiem czy jest sens Twojej gry. Gra sie zaczyna dopiero od 70+ w-g mnie. Graj bodym

Opublikowano

Graj dalej bodym według mnie, dagger Ci się bardziej znudzi niż Body. :) Ale jak wolisz, możesz eq z bodego sprzedać i grać ninja.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Bodym szybciej wbijesz orządny lvl i mniej przy tym stracisz kasy. Po za tym jest dobry w pvp jak i expie, a dagger jest dobry tylko w pvp, co oznacza większy wysiłek.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Pomocnik
Opublikowano

na Daggera trzeba będzie inwestować w marmurki bo exp z buta czy konia jest bardzo męczący i monotonny... (chodzi mi tu o v1/v2)

Opublikowano

Bardzo zmęczysz się grać Daggerem - Trudny Exp.

Graj Bodym. ;)

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

bodym latwiej expi i dropi ale pvp bodym to tragedia, nawet z dobrym eq pod pvp ciezko nim cos zrobic

dagger exp nie najlepszy ale z dobry jelonkiem z duzymi sr i na poli idzie nawet lepiej jak bodym, bardzo dobra postac do pvp i na wojny

polecam daggera jest ciekawszy, gra nim jest mniej monotonna i ma ogromna przewage w pvp nad bodym

860331433165800174608.png

Opublikowano

Reiden każda postać jest równa zależy czy nią potrafisz grać. Nie ma że dagger lepszy od bodego bo to zależy od umiejętności gry a nie od postaci.

Co do tematu graj bodym, szybszy i lepszy exp.

Dagger się szybko nudzi ale za to w pvp jest dobry.

Ale pamiętaj jak potrafisz grać to zjedziesz każdym każdego.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Graj bodym , jak od nowa to wp , ale według mnie zostań na Bodym.

Na takim levelu często gra się nudzi , bo jest monotonna , tylko te expienie na BO itd. itd. , wbijesz 55lv pójdziesz do v1/v2 i gra będzie ciekawsza.

Według mnie prawdziwa gra zaczyna się na 58+lv.

Lord Zibi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dagger skille szybko nadrobisz a założę się że na bodziaku nie stać cię codziennie czytać

dla daggera również tańsze eq jest

wbijaj bodym 75lv bd miał dropa na mapy

a daggera do zabawy :)

Opublikowano

Moja rada taka sellnij eq z woja kup ninje 65 akurat teraz sa tanie i rob eq na niej

bd juz skille na jakims poziomie i lvl a eq z czasem mozna zrobic ;>

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

dobij bodziakiem 52/55 lvl i idz dropic na sohan (metki 55/65) zeby zarobic na eq dla ninji, jak juz zarobisz na w miare przyzwoite eq to zacznij expic ninja ale polecam archera niz daggera ale to tylko moje zdanie ;)

Piona

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Na takim 70 - 75 poziomie fajnie się walczy ninja oczywiście trzeba mieć umki G + / P i ogarnięte EQ zostań bodym

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...