Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg?

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wybierz sobie ruskie drzewko dla początkującego jest ok, na początku będziesz musiał z 2, 3 czołgi przeboleć ale potem masz trochę z górki

Opublikowano

Rosyjskie lub amerykańskie jak zaczniesz ruskimi to idz najlepiej w kw-1 potem w kw-1s te czolgi sa najlepsze dla nowych.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Aby dojść do najlepszego działa w T-28 to katorga. Gdy już będziesz je miał, to sama przyjemność grać tym czołgiem.

Potwierdzam. Jeżdżę teraz T-28 i totalna porażka.... Ani on szybki ani opancerzony ani działa dobrego nie ma, ani nawet ładny nie jest :).... Mam nadzieję, że jak go trochę rozwinę to będzie znośny. Na chwilę obecna jest tragedia :)

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Potwierdzam. Jeżdżę teraz T-28 i totalna porażka.... Ani on szybki ani opancerzony ani działa dobrego nie ma, ani nawet ładny nie jest :).... Mam nadzieję, że jak go trochę rozwinę to będzie znośny. Na chwilę obecna jest tragedia :)

Pozdrówki

Seba

Każdy czołg na początku gry to niesamowita mordęgą.

Gdy wskoczysz w KV , to dopiero zobaczysz jak bez ulepszeń ten czołg jest straszny. Bez wieży oraz najlepszego działa nic nie zrobisz , wylecisz gdzieś , dostaniesz w bok , stoisz i padasz.

Za to gdy np. ulepszy wszystko w KV , załoga z perkami na 100% , o wtedy ten czołgi skosi z umiejętnościami niie jeden VI+ tier.

Tak czy siak , dla nowych graczy tylko i wyłącznie ruskie i amerykańskie czołgi. Gdy nabędziesz doświadczenie przesiądziesz się pewnie na niemieckie,

Opublikowano

Tak czy siak , dla nowych graczy tylko i wyłącznie ruskie i amerykańskie czołgi. Gdy nabędziesz doświadczenie przesiądziesz się pewnie na niemieckie,

Ja od razu szedłem w niemieckie i nie żałuje najlepiej nauczyć sie grać najtrudniejsza nacją no może trudniejsza jest tylko Francja ale to dlatego że sie inaczej gra francuzami

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ja też od razu szedłem w niemieckie i żałuje , bardziej polecam iść w zsrr drogą Kw-1,Kw-1S,IS,IS-3,IS-8,IS-7 napewno będziesz zadowolony jeśli pójdziesz tą drogą ;)

Opublikowano

Jak rozwijasz kilka drzewek to napierw w amerykańskie lub rosyjskie a później możesz spróbować francuskich.Jak nie to najlepiej niemieckie.Sam żałowałem że poszedłem w niemieckie drzewo teraz jestem na rosyjskich i doszłem już do 6tieru

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...