Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Szybki zabójca

songo213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ;p od nie dawna gram w lola i chciał bym się dowiedzieć kto jest najlepszy do zabijania wroga.. gram trochę "Nocturne" i jest nawet ok ale mam dożo dedow polecicie kogos lepszego do zabijania ? :P

Opublikowano

Olaf-Mocny (szczegolnie jego E)

Talon- Nie wiem czemu ale zawsze go rivenem niszcze na topie i w late nie jest w stanie sie feednac(Chyba gram z noobami)

Darius- Kontra na niego i goscia nie ma(no chyba ze zlapie kilka KSow z ulta)

Ogolnie to wybrales same offtanki (Talon to wyjatek bo widzialem go jeszcze pod AD carry).

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o typowych killerów to ad carry typu ash, ez, vayne itd.

Z jungli to jax, noc, xin i właściwie wszyscy z jumpami.

Top/Mid zależnie przeciw komu i kim grasz.

Opublikowano

Jax'em fajnie sie gra ale klopoty sprawiaja chary z atakiem z dystansu .. i dlatego xD

Jaka jest naj postac ktora atakuje z dystansu najlepiej mag z umiejetnosciami obszarowymi jest taka ? xD

Opublikowano

jak dzis grale to nunu byl tak na fidowany ze z ulti bil 3k xD .. sa takie postacie ? ale uderzajace z odleglosci ? i zeby mozna bylo nimi zabijac .. ma miec dobry ulti i obrarowe spelle xD

Opublikowano

Jak chcesz postać odległościową z dobrym DMG popatrz na magów , taki Veigar czy Brand były by dobre dla Ciebie bo prawdopodobnie zaczynasz z LOLem :)

PS Nie obszarowe SPELLE tylko SKILLE :)

Opublikowano

jak dzis grale to nunu byl tak na fidowany ze z ulti bil 3k xD .. sa takie postacie ? ale uderzajace z odleglosci ? i zeby mozna bylo nimi zabijac .. ma miec dobry ulti i obrarowe spelle xD

Ziggs ma zajebiste ulti i wszystkie skille obszarowe oraz swietny dmg i wielki range. Jedyny jego minus to manozernosc

Opublikowano

dancer i ie?

Fajnie, szkoda tylko że jak dostaniesz stuna na ryj to padniesz od call stara soraki.

Xin to tylko i jedynie offtank.

W ogóle wszystkie postacie mele robione pod glass cannona to FAIL.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Ogarnij pod xina taki build:

1. Buty i 3 potki

2. 2 dorany

3. Mekurki,Tabi (sytuacja)

4. Ostrze Chciwosci

5. Pozeracz

6. Tluczek

7. Moc Trojcy

8. Widmowe Ostrze Yomumu

9. Ostrze Nieskonczonosci

10. Cos pod survi (najlepiej Qss ale moze byc sytuacyjne)

11. Krwiopijec (nie polecam ale nie mam pomyslow mozesz sobie dac tam tego phantoma)

12. Ciskaj kryty z Q po 1200 :)

Opublikowano

dancer i ie?

Fajnie, szkoda tylko że jak dostaniesz stuna na ryj to padniesz od call stara soraki.

Xin to tylko i jedynie offtank.

W ogóle wszystkie postacie mele robione pod glass cannona to FAIL.

Napisałem ze te przedmioty to podstawa.Pozniej kupuje warmonga i czasami kolczuge

Opublikowano

2xUP twój build i tak jest słaby.

Za mało survi, tak można się bawić na normalach.

imo: buty>2xdoran>phage>brutalizer>trinity>youmuu>teraz składamy 3 itemy pod przeciwną drużynę, jak team jest zrównoważony to 1x armor, 1x m.resist, 1x coś dmg.

Ty napisałeś tylko 1 item do survi i to QSS, który tak naprawdę nic ci nie da, tak to można składać ad carry.

Napiszę kilka ciekawych opcji co do survi: wits end, sunfire, guardian, MoM.

@JDragon

Jak dla ciebie IE i PD to podstawa, a za dobre survi uznajesz warmog + kolczuga to ja nie mam pytań.

Albo nie masz 30 albo masz bardzo niski stosunek w/l, bo taki build nie ma prawa bytu.

Opublikowano

Napisałem ze te przedmioty to podstawa.Pozniej kupuje warmonga i czasami kolczuge

Omg, phantom i ie core na xinie...

Wyjdz

xin only jungle offtank!

Buty+3poty/cloth armor+5potow

Lantern

HoG

Merce/tabsy

Phage

Warmog

Atma

Z HoG omena

Z phage frozena/trinity/sell

Sell lantern buy bloodthriater

Opublikowano

UP

buty ok

latarnia ok

HoG ok

atmog nie

Jest dużo lepszych itemów na których lepiej wyjdziesz niż warmog+atma np: sunfire + MoM, sunfire + wits end, sunfire + BT.

Bo co tak naprawdę daje atmog:

920hp

hp reg, który na xinie moim zdaniem jest nie opłacalny

45armor

ok 50ad

18% crit

sunfire + MoM:

45armor

450hp

40 m.dmg co sekunde

55ad

tarcza pochłaniająca 400 m.dmg

+1dmg za każde 2,5% straconego zdrowia, czyli gdy mamy 50% hp zyskujemy 20 dodatkowego dmg.

36 m.resist

Twój build nie jest zły ale brakuje ci resów.

Masz latarnie, omena, atme a to wszystko armor.

Opublikowano

Wy sie kłócicie a ja nie wiem xD .. champion do zabijania taki jak Yi najlepiej bijacy z dystansu ale nie koniecznie sa lepsi od Yi ? na przykax Xin albo Patheon z latwascia mnie zabijaja xD to kto moze byc lepszy xD ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...