Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(szukam) ekipy do postawienia prywatnego servera wow wotlk

Adiros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Prawdopodobnie niedługo będę ze znajomym stawiał prywatny serwer WoW'a (Wotlk), ale jeszcze nigdy nie stawiałem serwera tej gry na serwerze (kiedyś raz na localu). W związku z tym poszukuję ekipy do pomocy:

- osoby, która zainstalowała by grę na dedyku i poustawiała co trzeba

- osób które pomogły by przygotować serwer do grania (rejestracja przez stronę itp)

- osób które pomogły by eliminować błędy, bugi itp (osoby znające się na naprawianiu Questów)

- osób które chciały by pomagać innym graczom (GM-owie)

- innych osób z pomysłami :)

Ja osobiście jestem programistą głównie PHP więc samą stroną zajmę się ja, sponsoring na serwer jest właśnie dogadywany, więc czekamy tylko na Ciebie.

Wszystkich chętnych zapraszam do wpisywania się w tym temacie. Piszcie co umiecie, co chcieli byście robić, i oczywiście zostawcie do siebie kontakt najlepiej: GG, Skype, e-mail.

moje gg: 19863039

Wzór:

Imię:

Staż gry w WoWa:

Co chciałbyś robić:

Kilka zdań o sobie, zachęcających do wzięcia Cię do ekipy:

Kontakt:

Opublikowano

Jaki to serwer będzie tzn. raty, fun czy blizz?

W moich planach (na dzień dzisiejszy) na pierwszym realmie będzie tylko exp zwiększony z q i mobów na x2 sms premium za 1zł np daje exp x2 na jakiś tam okres czasu (czyli max x4 moze ktos mieć)

Następnie w miarę rozwoju servera chciałbym zalożyć realm do RPG/RPV/RP ale tu już nie mam pojęcia jakie raty dać (ale to i tak pomysł przyszłościowy)

Pozdrawiam,

Adrian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...