Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orginaly Minecraft i wersja 1.3

Kav

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Cześć,

Pewnie juz kazdy wie ze niedlugo ( dokladnie 1 sierpnia ) wyjdzie wersja Minecraft 1.3 ma byc na niej demo dla graczy non-premium czyli 1.40 min gry.

Gdzieś wyczytałem ze jeżeli mamy zcrackowanego Minecrafta by AnjoCaido nie musimy sie martwic nadchodzaca wersja, poniewaz przy zrackowanym MC bedziemy mogli wchodzic na serwery w wersji 1.3 bez wersji demo itp.

Teraz jeżeli owa osoba sie myli i trzeba kupić orginalnego Minecraft'a to która aukcja na Allegro bedzie najbardziej korzystna ?

Poprosze o linki do aukcji ale by cena nie przerastala 30 zł.

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Na allegro najlepiej patrzeć na ceny powyżej 30 zł np 45. :)

Niektórzy sprzedają konta za 5 złotych, ale w opisie pisze że nie życzy sobie o zmianę hasła.

1367996595-U582588.png

Pomocnik
Opublikowano

A jeżeli on nie chce by zmieniać hasło itp to co to oznacza ?

A jeżeli osoba pisze że wszystkie dane uzupelniamy sami to co ?

I gdzie zgłosić reklamacje jeżeli na e-mail nie przyszdl mi GiftCode z minecraft.net ?

Czekam już 10 min..podczas kupna dostałem jakiś kod i moja nazwe uzytkownika..

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Pomocnik
Opublikowano

Pomoże ktoś ?

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Pomocnik
Opublikowano

Jeżeli znajdzie się osoba która kupiła konto Minecraft na Allegro niech napisze na PW.

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Nie pisz posta pod postem. Używaj opcji Edytuj.Logujesz się na konto na minecraft.net, wchodzisz w profil i tam gdzieś wpisujesz ten kog, który dostałeś. Jeśli kupiłeś premkę za 30zł to na 100% zostałeś oszukany.

Opublikowano

Tak jak napisał kolega @up. Zostałeś wyruchany z 30 zł, ale cóż głupota ludzka nie zna granic. Jeżeli masz jakiś kod to wpisz go po zalogowaniu na minecraft.net

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Pomocnik
Opublikowano

Pisało zę wszystko dobrze dostałem mój login jakiś długi kod i pisało abym poczekał aż kod przyjdzie na e-mail.

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Główna cena która jest teraz to 80 zł na minecraft.net/store ;)

ale być może jak ci się poszczęści to znajdziesz osobą zaufaną na allegro.pl i kupisz za połowę ceny.

Opublikowano

Ja na allegro kupiłem za 60zł i mam do dziś, nie którzy wystawiają konta premium po 5-15 zł ale zastrzegają sobie zmiane skinu, hasła, emaila i przeważnie sprzedają jedno konto kilku osobom, jeżeli kupiłeś za 30 zł to źle zrobiłeś, ponieważ nawet jeśli giftcode będzie działać, to usną Ci go za jakiś tydzień dwa, też kupiłem za 30 zł i mi usuneli, ale sprzedawca był na tyle uczciwy że zwrócił kase.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro Gift'a za 10 zł i cały czas działa :D

To zależy na kogo trafisz, ale zawsze szukaj 100% pozytywów

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro Gift'a za 10 zł i cały czas działa :D

To zależy na kogo trafisz, ale zawsze szukaj 100% pozytywów

No właśnie źle powiedziałem, może być tak że Ci usuną, albo nie, ale nigdy nie masz 100% pewności, jeżeli chcesz mieć pewność, to kup na minecraft.net.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...